Skip to main content

Derfor skal du samle dine forsikringer – Billig forsikring

”Jamen jeg har allerede en bilforsikring hos et andet selskab, kan jeg ikke bare nøjes med at have min indboforsikring hos jer?” Det svar lyder hos mange forsikringsselskaber, når de forsøger at få kunderne til at samle alle forsikringerne under ét forsikringstag.

Flere danskere høster ikke de fordele, der er ved at have forsikringerne samlet i et forsikringsselskab. De gider ikke flytte rundt på deres forsikringer – heller ikke selvom der alligevel skal tegnes nye forsikringer. Men faktum er nu en gang, at fordelene ved at samle forsikringerne er større end den tid, der spares ved ikke at flytte alle forsikringer.

Nogle bliver skeptiske, når samme forsikringsselskab tilbyder dem den samme forsikring til billigere penge. Så frygter mange, at dækningen nok også bliver dårligere, eller at der er andet i vejen – hvorfor skulle det ellers koste mindre? Det skal det, fordi der i forsikringsbranchen – ligesom i mange andre brancher, også er en såkaldt mængderabat. Præcis som vi kender det fra tilbud fra supermarkeder og andre steder. Jo flere du køber – jo billigere bliver det. Sådan er det også i forsikringsverdenen.

Pakkeløsning og billig forsikring

Det betyder, at mange forsikringsselskaber tilbyder pakkeløsninger til dig. Oftest har forsikringsselskaberne pakkeløsninger til forskellige kundegrupper. Dermed kan du spare et beløb – og oftest et betydeligt beløb, ved at samle alle dine forsikringer i et forsikringsselskab og ikke i flere forsikringsselskaber.

Udover den den billige forsikring opnår du også den fordel, at det bliver nemmere for dig at holde dig informeret om ændringer eller nyheder i dit forsikringsselskab. På den måde kan du koncentrere dig om dit ene forsikringsselskab og ikke flere ad gangen. Samtidig bliver det selvfølgelig også en del nemmere for dig at administrere dine forsikringer, og det gælder også for dit forsikringsselskab. I tilfælde af udbetaling af forsikringssummen ved eksempelvis uheld og ulykker, kan det fremme sagsbehandlingen, hvis samme forsikringsselskab har alle papirerne. Sidst men ikke mindst så undgår du oftest dobbeltforsikring, hvis du holder dig til et forsikringsselskab.

Hvad end du ønsker en billig bilforsikring, billig indboforsikring eller billig ulykkesforsikring, så kan du læse mere om det her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *