Skip to main content
Billig indboforsikring

Billig Indboforsikring | Spar 1100 kr. på din indboforsikring HER

Hvad er en indboforsikring?

Indboforsikringen dækker dine ejendele, hvis de bliver ødelagt eller stjålet. Nogle selskaber kalder indboforsikringen for familieforsikring eller familiens basisforsikring, men der er tale om den samme type forsikring.
grisepodie

Hvordan får du en billig indboforsikring?

3.000 kroner. Så stor var forskellen mellem den dyreste og billigste indboforsikring i en test, som Forbrugerrådet Tænk Penge lavede i starten af 2015. Prisen på indboforsikringer varierer meget fra selskab til selskab, så der kan være mange penge at spare ved at undersøge markedet.

Ni ud af ti brugere har sparet penge ved at skifte selskab i år. De sparede i gennemsnit 1.100 kroner efter at have benytte Findforsikring til at indhente tilbud på en indboforsikring.

[ff-subheaders]Ni ud af ti brugere har sparet penge ved at skifte selskab i år.
De sparede i gennemsnit 2.480 kroner efter at have benyttet Findforsikring.dk.[/ff-subheaders]

Når du bruger Findforsikring til at indhente tilbud, skal du kun indtaste dine forsikringsbehov én gang. Inden der er gået tre hverdage, bliver du kontaktet af tre forsikringsselskaber, der er interesseret i at få netop dig som kunde. Selskaberne ved, at de skal konkurrere med hinanden, så derfor får du de bedste priser.

Den billigste indboforsikring er ikke nødvendigvis den bedste. Så når du har fået tilbuddene skal du sammenligne pris og dækninger og vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov. Det er gratis og uforpligtende at bruge Findforsikring, så du kan altid takke nej, hvis ingen af tilbuddene passer dig.

Hvad indeholder en indboforsikring?

Indboforsikringen dækker dine ejendele – dit indbo – hvis det bliver stjålet, ødelagt ved hærværk, vandskader eller brand. Indboet er de ting, der naturligt hører til i et hjem, som møbler, tøj, elektronik, porcelæn, smykker, penge, værktøj, cykler, briller osv. Men det gælder også haveredskaber samt sports-, hobby- og campingudstyr.

Derudover indeholder indboforsikringen oftest en række andre forsikringer, der hjælper dig, hvis uheldet er ude:

Tilvalgsdækninger til indboforsikring

Generelt ligner indboforsikringerne hinanden fra selskab til selskab. Men der kan være forskel på, hvad der er inkluderet i forsikringen, og hvad du skal/kan købe som tilvalg. Tilvalgsforsikringer kan have en fastsat selvrisiko, der er anderledes end selvrisikoen for resten af dit indbo.

[ff-subheaders]Hos langt de fleste forsikringsselskaber er cykler automatisk dækket af indboforsikringen.[/ff-subheaders]

Hvem er dækket?

familie

Indboforsikringen dækker alle i husstanden, så dine børn er altså automatisk dækket. Det gælder også eventuelle delebørn, når de er hjemme hos dig. Indboforsikring dækker selv børnene, når de flytter hjemmefra.

[ff-subheaders]Indboforsikringen dækker alle i husstanden, så dine børn er altså automatisk dækket[/ff-subheaders]

Men forsikringsselskaberne har ret forskellige definitioner af ’udeboende børn’. De ser på alder – og sætter grænsen ved 18 eller 21 år – og om barnet bor alene eller sammen med nogle. Det er altså ikke sikkert, at børnene er dækket af forældrenes indboforsikring, hvis de flytter sammen med en kæreste eller flytter ind i et bofællesskab.

Find et billigt andelsboliglån

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på dit andelsboliglån, så kan du selv sammenligne og vælge det billigste. Flere undersøgelser fra blandt andet Forbrugerrådet Tænk Penge viser, at man kan spare mellem 8.000-12.000 kr. i snit på sit andelsboliglån. Få 3 tilbud og find det billigste andelsboliglån.

Hvad dækker indboforsikringen- og hvad dækker den ikke

Der kan være forskel på, hvad indboforsikringen dækker hos de forskellige selskaber. Her er en liste over scenarier, hvor indboforsikringen ofte eller sjældent dækker. Men vi råder altid til, at du læser dine forsikringsbetingelser grundigt igennem, så du ved præcis, hvordan du er dækket.


Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Findforsikring.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele den med dine venner og bekendte. Tak!