Skip to main content
Billig bilforsikring

Billig Bilforsikring | Spar 2.325 kr. på din bilforsikring > Start HER

Vores brugere sparer i snit 2.325 kr. på deres bilforsikring

Når du er på udkig efter en billig bilforsikring, er det altid en god idé at sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaber. En undersøgelse foretaget blandt brugerne på Findforsikring.dk viser, at du i gennemsnit kan spare 2.325 kr. på din bilforsikring ved at sammenligne tilbud fra 3 forsikringsselskaber.

Så nemt fandt Morten en billig bilforsikring

Da Morten Aagaard for nyligt købte en ny dyr Mercedes, besluttede han sig for at undersøge familiens forsikringer. Nu sparer de 6.500 kroner om året.

morten fik en billig bilforsikring

 

Morten Aagaard gik ind på Findforsikring.dk, indtastede sine oplysninger og blev kontaktet af tre forskellige selskaber. Han sorterede det dyreste fra og fortsatte med de to andre. Og det gav pote.

”Samlet set har vi sparet omkring 6.500 kroner ved et par timers arbejde,” fortæller Morten Aagaard, der oven i købet fik en bedre dækning hos sit nye forsikringsselskab.

”Så alt i alt en fed oplevelse. Det burde alle gøre!” siger han.

Alt om bilforsikring: Tag med på køreturen, og find en billig bilforsikring

Store forskelle i priser på bilforsikring ved skærpet konkurrence

Der er store prisforskelle på bilforsikringer, og den dyreste kan nemt koste 50 procent mere end den billigste. Det viser en undersøgelse, Findforsikring har foretaget.* Hvis du benytter onlinetjenester til at hente forsikringstilbud, får du den bedste pris fra start, da der opstår en åbenlys konkurrencesituation selskaberne imellem.

billig bilforsikringIndhenter du tilbud på bilforsikring gennem Findforsikring.dk ved forsikringsselskaberne, at der er indhentet tilbud på samme forsikringsbehov hos flere selskaber, og konkurrencen skærpes. Du får derfor fra start det bedst mulige tilbud på din bilforsikring, som kan være op til 25 procent* billigere end de standardpriser, som forsikringsselskaberne ellers oplyser.

* Beregningen er baseret på en familie med en Bil Audi A3 2,0 fra 2006 og en Madza demio 1,3 fra 2001, hvor begge førere er elitebilister og kører 20.000 km årligt.

Ansvarsforsikring til bil

Som bilejer har du pligt til at tegne en ansvarsforsikring. I Danmark og Europa er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. I Danmark kan du ikke få plader på bilen, hvis du ikke har en ansvarsforsikring. I udlandet er det grønne kort bevis på, at du har en ansvarsforsikring. Havner du i en ulykke i udlandet, kan du have behov for at bevise, at du har en ansvarsforsikring.

Du kan bestille det grønne kort hos dit forsikringsselskab. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som du – med din bil – kan påføre andre samt andres genstande.

Dermed kan ansvarsforsikringen blive en økonomisk redning, da personskader kan blive en meget bekostelig affære.

Kaskoforsikring til bil

Modsat ansvarsforsikringen så er kaskoforsikringen ikke lovpligtig. Kaskoforsikringen dækker skader på din egen bil. Forsikringen dækker både de skader, som du selv påfører og de skader, som andre påfører. Med en kaskoforsikring er din bil forsikret på alle tidspunkter – både når den holder stille, og når den er i bevægelse.

Ligesom ved alle forsikringer er der også undtagelser for kaskoforsikringen. Hvis du har opført dig uansvarligt eller uagtsomt, så dækker forsikringen ikke. Får du eksempelvis en bøde i forbindelse med spirituskørsel, eller går motoren i stykker, fordi du ikke har tjekket olie, så dækker forsikringen ikke. Med kaskoforsikringen følger det røde kort, som kan hjælpe dig i tilfælde af uheld i udlandet. Ender du i et færdselsuheld eller får problemer med bilen i udlandet, så kan du bruge det røde kort.

I nogle tilfælde følger der en retshjælpsforsikring med til kaskoforsikringen. Retshjælpsforsikringen kan eksempelvis dække sagsomkostningerne ved retssager.

Er den billigste bilforsikring bedst?

En af fordelene ved af få 3 forskellige tilbud på billige bilforsikringer er, at du har noget at sammenligne med – det er nemlig ikke nødvendigvis den billigste bilforsikring, som er den bedste. Udover pris kan bilforsikringer også svinge meget i dækning, og derfor er det vigtigt, at du grundigt tjekker bilforsikringernes dækning og sammenligner dem med hinanden. På denne måde sikrer du, at du ikke blot takker ja til den billige bilforsikring, men i stedet den som passer bedst til dine behov – både med hensyn til dækning og pris.

Billig bilforsikring til unge under 25

Når du tegner en bilforsikring, er der mange forskellige faktorer, som spiller ind i forhold til bilforsikringens pris. En af disse er ens alder. Er du i gruppen “unge”, betragter forsikringsselskaberne risikoen for, at du kommer ud for en ulykke, som høj. Derfor kan det være svært for unge under 25 at få en billig bilforsikring. Er du under 25, kan du dog stadig gøre noget for at opnå en billig bilforsikring:

  • Saml alle forsikringer hos ét selskab.
  • Vælg en billigere bil og drop kaskoforsikringen
  • Tegn en forsikring med en høj selvrisiko
  • Se efter særlige ungdomsforsikringer

Er du ung studerende findes der også forskellige forsikringspakker som gør, at man kan få en billig bilforsikring som studerende.

Sådan får du en billig bilforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber og samler dine forsikringer hos ét selskab – på den måde har du mulighed for at opnå store besparelser. For at gøre denne proces lettere har vi, i samarbejde med forsikringsselskaber, lavet en tilbudsformular til forsikringer som er hurtig at udfylde. For at opnå den bedste pris kan du blandt andet skrive i formularen, hvor længe du har kørt bil. Når formularen er udfyldt og sendt afsted går der 1-3 hverdage, før du modtager de 3 tilbud på en bilforsikring. Med tilbuddene kan du nemt sammenligne pris og dækning af bilforsikringer, og det bedste er, at du ikke engang behøver at acceptere et af tilbuddene – det er nemlig 100% gratis og 100% uforpligtende at benytte sig af vores service. Nemmere bliver det ikke at beregne prisen på din bilforsikring.

Find den billigste bank

Mange banker tilbyder også forsikring – enten selv eller i samarbejde med et pensions- eller forsikringsselskab. Undersøg om du kan få noget ud af at samle alle dine finansielle produkter ét sted. Få 3 tilbud, sammenlign og find den billigste bank.

Bilforsikring i udlandet

Når du er ude at rejse i et EU-land dækker din bilforsikring altid, hvis du påfører andre skade (ansvarsforsikring). Dette gælder både medpassager samt andre. Dog dækker ansvarsforsikringen ikke bilens fører, men det er der en løsning på. I de fleste EU-lande kan du få en yderligere forsikringsdækning til føreren, så alle er forsikret. Før du skal ud og rejse, råder vi dig til at forhøre dig hos dit forsikringsselskab, så du er sikker på, at alt er på plads.

Bilforsikring til elbil

Har du lige investeret i en elbil? Så husk også, at få den forsikret. En forsikring til en elbil er oftest billigere end til benzin- og dieseldrevne biler, da der, ifølge statistikker, er mindre risiko for skader på en elbil. Ligesom med en benzin- eller dieseldrevet bil skal du som minimum have en ansvarsforsikring til sin elbil. Derudover er det en god idé også at tegne en kaskoforsikring til elbilen. Ikke alle forsikringsselskaber tilbyder forsikringer til elbiler, så vær opmærksom på, hvor du søger.

Veteranbilforsikring

Folk med veteranbiler passer generelt bedre på deres bil, men selvfølgelig kan uheldet være ude. Mange undrer sig over, hvornår en bil egentlig er en veteranbil. Generelt siges en bil at være en veteranbil, når den er indregisteret første gang i år 1979 eller tidligere. Når du forsikrer din veteranbil, har du normalt to valgmuligheder: kun at have den lovpligtige ansvarsforsikring eller også at tegne en kaskoforsikring dertil. De fleste vælger den sidste løsning, da denne oftest er billigst i sidste ende, hvis uheldet skulle være ude.


Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Findforsikring.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele den med dine venner og bekendte. Tak!