Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Lovpligtig hundeforsikring til din hund

Rigtige mange danskere har hund, og for langt de fleste er hunden som et familiemedlem. Hunden er menneskets bedste og mest loyale følgesvend. Derfor er det vigtigt, at vi passer på vores hunde og sørger for den bedste pleje og hundeforsikring.

Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig. Hundeforsikringen er også en mulighed for sikkerhed for både dig og din hund. Hvis din hund bliver skadet eller syg, og du står overfor flere omkostningsfulde dyrlægeregninger, kan din hundeforsikring være den bedste og billigste løsning – for både din hund og dig.

Hundeansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen til din hund er lovpligtig, og den dækker, hvis din hund skader andre eller deres ting.

Hundesygeforsikring

Med en hundesygeforsikring kan du let komme til at spare penge. Hundesygeforsikringen kan nemlig dække en del af dine dyrlægeregninger. Hundesygeforsikringen kan blive det billigste alternativ og kan bl.a. dække:

  • Undersøgelse og behandling hos dyrlægen
  • Medicin, som dyrlægen giver under konsultation eller indlæggelse.
  • Tandbehandling efter skade
  • Behandlingsforløb på op til 60 dage

Livsforsikring

Du kan også vælge at tegne en hundelivsforsikring. Hvis din hund skal aflives pga. sygdom eller skade kan det være det billigste at investere i en hundelivsforsikring, fordi du her får erstattet udgiften til aflivning. Hundelivsforsikringen sikrer dig et beløb, hvis hunden dør inden sit tiende leveår.

Udvidet hundeansvarsforsikring

Den udvidede hundeansvarsforsikring er primært til dig, som deltager i konkurrencer eller til hundetræning. Den udvidede hundeforsikring dækker skader på folk, som frivilligt deltager med hunden eller som dommer. En udvidet forsikring kan dog også være en god ide, hvis du skal have passet din hund eller har børn under 14 år, fordi hundeforsikringen også dækker personskader på disse personer.

Klik her og find den billigste hundeforsikring


5 gode råd, når du skal have den bedste hundeforsikring

  1. Når du anskaffer dig en hund, skal du huske at tegne en forsikring. En hundeansvarsforsikring er nemlig lovpligtig
  2. Hvis du skal have en hundesygeforsikring, skal du være opmærksom på, at du kun kan forsikre din hund fra den er 2 måneder til 4 år. Du skal også vide, at hundesygeforsikringen ikke gælder, når hunden er over 10 år
  3. En forsikring dækker din hunds hvalpe, indtil de er 14 uger – det gælder dog kun i den periode, hvalpene er hos tæven
  4. Du kan tage din hund med på ferie i Europa. Oftest dækker din forsikring tre måneder efter, du er taget af sted. Men skal du afsted i længere tid, bør du kontakte dit forsikringsselskab. Læs mere om rejseforsikring her
  5. Hvis du går med tanker om at tegne en hundelivsforsikring, skal du huske, at hundelivsforsikringen skal tegnes, inden hunden er over 5 år

Som ved de øvrige forsikringer kan dækningen variere fra selskab til selskab

Guiden til en billig og bedre forsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.