Skip to main content
hesteforsikring

Ansvarsforsikring hest – indhent tilbud på en billig hesteforsikring

Ansvarsforsikring til hest – Sammenlign tilbud og find en billig hesteforsikring

Er du ejer af egen hest, vil du helt sikkert have stiftet bekendtskab med, hvor bekostelig en investering det er. En udvidet hesteforsikring kan hjælpe både dig og din hest ved at sikre den mod sygdom og skader, der ellers ville koste en formue at behandle. En ansvarsforsikring til heste vil dog kun dække dit erstatningsansvar i tilfælde, hvor din hest volder skade.

Hvornår skal du have en ansvarsforsikring til hest?

Er du hesteejer i Danmark, er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring til hest. Er hesten ejet af en klub under Dansk Rideforbund, vil de typisk allerede være dækket af en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring til hest dækker nemlig de skader, hesten påfører andre eller deres genstande, eksempelvis i tilfælde hvor den skulle slippe ud af folden.

En ansvarsforsikring dækker imidlertid ikke ved skader, sygdom, uanvendelighed eller dødsfald af hesten selv. Her kan du i stedet tegne en udvidet hesteforsikring, der sikrer jer, hvis uheldet skulle være ude, hvilket ofte kan vise sig at være den billigste løsning. Ikke blot kan tabet eller behandlingen af din hest være et stort økonomisk tab, men er ofte et stort personligt tab. Derfor anbefaler vi, at du finder den pris og dækning, der passer bedst til jer.

Hvad dækker en hesteforsikring?

Dækningen afhænger af pris, og hvad du ønsker din hest forsikret imod. Som udgangspunkt kan du sikre din hest med livs-, sygdoms- og uanvendelighedsforsikringer, men der findes også mere specialiserede forsikringer der dækker fx avlsudygtighed. Vi anbefaler, at du indsamler forskellige tilbud og gør dig bekendt med dækning og undtagelser i de forskellige hesteforsikringer.

Sammenlign pris og dækning på ansvarsforsikring til hest

Med vores onlineformular kan du nemt indhente og sammenligne tilbud på forskellige hesteforsikringer, så du kan opveje pris og dækning. Sådan sikrer du, at du finder den forsikring, der passer bedst til både dig og din hest. De 3 indhentede tilbud er ganske uforpligtende, så du kan let foretage en grundig sammenligning, uden at skulle beslutte dig øjeblikkeligt. Ved at samle dine forsikringer hos det samme selskab, vil du desuden ofte kunne opnå besparelser, og få dine forsikringer til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *