Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
sverige

Ansvarsforsikring i Sverige – få en billig ansvarsforsikring i Sverige

Sådan dækker din ansvarsforsikring i Sverige

Har du tegnet en ansvarsforsikring i Danmark, er du også dækket på din rejse i Sverige. Medmindre du lejer en bil. Læs her, hvordan din ansvarsforsikring dækker på rejsen i Sverige.

Inden du checker din kuffert ind i lufthavnen eller smækker den i bagagerummet og kører mod Sverige, kan du spare dig selv for ubehagelige ferieoverraskelser, hvis du lige tjekker reglerne for ansvarsforsikringer, når du er på rejse i udlandet.

Hvorfor er en ansvarsforsikring vigtig?

En ansvarsforsikring er din garanti for, at du ikke får en rudekuvert ind af brevsprækken, når rejsen til Sverige er overstået.

Ansvarsforsikringen dækker nemlig, hvis du skulle være så uheldig at påføre dig eller andre mennesker skade. Uden den skal du altså selv betale af egen lomme, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig for en ulykke.

Læs mere om billig bilforsikring her

Dækker en ansvarsforsikring i Sverige?

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, hvis man har et motordrevet køretøj eller et dyr som for eksempel en hund. Samtidigt inkluderer de fleste indboforsikringer en ansvarsforsikring. Og disse vil være gældende i Sverige, hvis din rejse ikke varer længere end tre måneder.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du lejer en bil eller for eksempel en scooter i Sverige, så dækker din ansvarsforsikring ikke. I sådanne tilfælde er det køretøjets ansvarsforsikring, der dækker eventuelle skader. Derfor bør du kun leje motordrevne køretøjer, der har en ansvarsforsikring.

Få et godt tilbud på en ansvarsforsikring

Har du endnu ikke en ansvarsforsikring, bør du tegne en, før du rejser til Sverige. Men før du sætter din endelig underskrift på en forsikringsaftale, er det en god ide at undersøge markedet grundigt. Priser og dækning på ansvarsforsikringer kan nemlig variere meget.

Derfor er det en god ide at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Men husk, en billig forsikring og en god pris er ikke altid det samme som en god forsikring.

Sammenlign dernæst, hvad ansvarsforsikringen dækker, og hvor høj selvrisikoen er. Gør samtidigt op med dig selv, hvor høj en selvrisiko, din økonomi kan tåle. Hvis du tegner en ansvarsforsikring med en høj selvrisiko, bliver din ansvarsforsikring også tilsvarende mere billig. Men hvis du ikke har økonomisk råderum til pludselige overraskelser, kan det bedre betale sig at tegne en ansvarsforsikring med lille eller lav selvrisiko.

Få 3 tilbud på ansvarsforsikringer, der dækker i Sverige fra tre forskellige forsikringsselskaber på Findforsikring.dk.

 

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Rasmus Halberg

Rasmus Halberg er stifter af Findforsikring.dk. Findforsikring.dk hjælper brugere med at sammenligne og finde de bedste forsikringstilbud.