Skip to main content

Ejerskifteforsikring – jeres garanti

I forbindelse med boligkøb kan der være mange ting at holde styr på. Men med en ejerskifteforsikring kan du undgå meget besvær. Forsikringen er din garanti for ikke at blive gjort ansvarlig overfor de fejl og mangler, som tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten ikke har redegjort for ved køb af bolig.

Med en god ejerskifteforsikring er både køber og sælger garderet i typisk 5 år ved en bolighandel, dog kun mod fejl, der ikke allerede er nævnt i de førnævnte rapporter.

Store prisforskelle på ejerskifteforsikring

Der er store forskelle på de priser, som forsikringsselskaberne opererer med, og der er derfor god mulighed for at få en billig forsikring, hvis man indhenter flere forsikringstilbud. Få at få en billig ejerskifteforsikring, kan man eksempelvis justere, hvor lang tid du tegner forsikringen for.

Ejerskifteforsikring kan tegnes på følgende boligtyper

Du kan tegne en ejerskifteforsikring på følgende boligtyper: rækkehuse, enfamiliehuse, ideelle anparter, sommerhuse og ejerlejligheder – udgiften dertil deles ofte mellem køber og sælger.

Find her den billigste ejerskifteforsikring

Udvidet ejerskifteforsikring

Der kan også tegne en udvidet ejerskifteforsikring, hvor perioden løber i helt op til 10 år, og du er dækket ind overfor flere forsikringsforhold som fx forurening på din grund, kloak- og stikledninger, der er ulovlige.

Er ejerskifteforsikring en god ide?

Et boligkøb er ofte en så stor og omkostningsfuld beslutning, så det kan ikke anbefales at spare forsikringen væk. Er uheldet ude, så er der ikke mange mennesker, der har inkluderet penge i budgettet til f.eks. at udbedre revnedannelse, lækage, brud, deformering o.l. i boligen – skader som en ejerskifteforsikring fx vil kunne dække.

Som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.

Guiden til en billig og bedre ejerskifteforsikring

Den bedste måde at sikre sig på, at man ikke betaler for meget for sin ejerskifteforsikring vil, ifølge os, altid være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi, i samarbejde med danske forsikringsselskaber, forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Udfyld derfor formularen i dag og få gode tilbud på din forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *