Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Bilforsikring i Danmark: hvordan dækker den i udlandet?

Skal du ud og rejse i udlandet, så er det særlig vigtigt, at du kender reglerne for, hvordan du er dækket af bilforsikringen. Både ansvar- og kaskoforsikringen kan dække anderledes i ulandet, end de gør i Danmark.

Ansvarsforsikringen uden for Danmark

Foruden altid at dække i Danmark dækker den lovpligtige ansvarsforsikring også i det nære udland. Den dækker i EU, EØS og Norge, Schweiz, Kroatien og Andorra. En ansvarsforsikring er din økonomiske sikring, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andre bilister eller deres ejendele. Kører man uden for Danmarks grænser, er man dog hverken dækket af vejhjælp eller skader på eget køretøj. Ønsker man dette, bør der tegnes en kaskoforsikring, som kan dække både skader og vejhjælp i udlandet.

Kaskoforsikringen i og udenfor Danmark

Langt de fleste forsikringsselskaber i Danmark er medlem af SOS Internationals røde kort ordning. Med det røde kort, er du sikret vejhjælp og assistance i udlandet, hvis du har tegnet en kaskoforsikring. Husk, at ikke alle selskaber er medlem, så du ikke fejlagtigt tror, at du er dækket i udlandet. Foruden det røde kort, findes der også et grønt. Det grønne kort verificere, at du er dækket af en ansvarsforsikring. Du behøver dog ikke medbringe det i de lande, hvor du altid er dækket af den danske ansvarsforsikring.

Find den billigste bilforsikring i Danmark

Har du styr på, hvilke ønsker du har til din bilforsikring, så er det ganske nemt og hurtigt at foretage en prissammenligning. Det er vigtigt, at du inden sammenligningen, f.eks. har gjort op med dig selv, hvor høj en selvrisiko du vil acceptere ved en skade. Jo højere selvrisiko, desto lavere forsikringspræmie.
Har du en ide om, hvad du vil have, så er det bare at udfylde formularen på forsiden af Findforsikring.dk og sende af sted. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for 3 hverdage – ganske gratis og uforpligtende.
Brug 2 minutter på at indhente tilbud på en billig bilforsikring i Danmark her.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.