Skip to main content

Få en billig pris på din ansvarsforsikring – Indhent 3 tilbud her

Pris og dækning på din ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring dækker som udgangspunkt dit erstatningsansvar, i uheld hvor der voldes skade på andre personer eller genstande. Ansvarsforsikringer findes altså både til køretøjer, dyr og både. Ofte vil en helt almindelig ansvarsforsikring desuden være inkluderet i din indboforsikring. Læs mere om pris og dækning her i artiklen.

Hvad koster en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringers pris afhænger derfor af, hvilken type ansvarsforsikring der er tale om – der er større risiko for at påføre ting og personer skade med en BMW end med en lille gravhund. I mange tilfælde er ansvarsforsikringer også en del af indboforsikringen, som dækker hvis du personligt skulle komme til at påføre skade på andre eller deres ejendele.

Derfor er det hurtigt umuligt at svare på spørgsmålet ”Hvad koster en billig ansvarsforsikring”, da mange faktorer har indflydelse på den pris, du bliver tilbudt. For billister har eksempelvis din alder og type bil indflydelse på prisen af forsikringen, med dyr gælder det eksempelvis race og alder. Den letteste måde at finde prisen er ved at indtaste informationerne i vores formular her på siden og foretage en prissammenligning af de tilbud, du efterfølgende modtager.

Når du skal beregne pris, anbefaler vi, at du desuden indhenter tilbud på andre forsikringer du har brug for, da du tit kan spare penge ved at tegne flere eller samle dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. 

Ansvarsforsikring inkluderet i indbo

I mange tilfælde er der en ansvarsforsikring inkluderet i din indboforsikring. Den gælder, hvis du skulle komme til at skade andre eller deres ejendele. Den gælder dog ikke som en fx bilansvarsforsikring – der skal du have en specifik ansvarsforsikring. Skulle du dog eksempelvis komme til at ødelægge noget, der tilhører andre, kan en ansvarsforsikring dog dække en del af dit erstatningsansvar.

Hunde & heste ansvarsforsikring

Visse ansvarsforsikringer retter sig mod de skader eventuelle dyr eller kæledyr kan forurette. I Danmark er det lovpligtigt at tegne en hundeansvarsforsikring. Heste skal også være dækket, dog er de ofte allerede dækket, hvis de er ejet af klubber under Dansk Ride Forbund.

Ansvarsforsikring køretøj

Ejer du bil, motorcykel eller knallert er det et lovkrav, at du har en ansvarsforsikring. Denne er til for at hjælpe dig i tilfælde af dit erstatningsansvar, skulle du være involveret i en ulykke med dit køretøj. Den dækker imidlertid ikke skader på dig selv eller køretøjet, her skal du i stedet tegne en ulykke og en kaskoforsikring. Fordi en ansvarsforsikring netop er lovpligtig som bilejer, betyder det, at der ikke er store forskelle i forsikringsbetingelserne mellem selskaberne. Du kan altså nemt beregne og sammenligne pris for en ansvarsforsikring ved hjælp af vores værktøj.

Ansvarsforsikring båd

Modsat køretøjer og dyr er ansvarsforsikring på lystbåde ikke lovpligtig. Dog er der mange klubber, der kræver at medlemmerne er dækket som betingelse for at have din båd liggende. Ansvarsforsikringen for bådejer dækker ligeledes skade på andre eller andres ejendele.

Beregn pris på ansvarsforsikringer – indhent 3 tilbud til prissammenligning

Ansvarsforsikringer kan tit være den billigste løsning, da de oftest kan fås ganske billigt, og sikrer dig i eventuelle erstatningssager, hvor du har forvoldt skade. Indtast dine oplysninger i vores formular, og du vil efterfølgende modtage 3 uforpligtende tilbud, du frit kan vurdere, om er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *