Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
indbrudstyven

Tyveri & Ansvarsforsikring – Dækkes der ved tyveri?

Dæk dit hus ind med en forsikring mod tyveri

I tilfælde af tyveri i dit hus, er det en god idé at have forsikringerne på plads, så du er sikret hvis uheldet – eller tyven – skulle være ude. Ansvarsforsikringen er som oftest en del af din indboforsikring og dækker hvis du kommer til at pådrage andre personer eller deres genstande skade. Vil du derimod være forsikret, hvis tyven vælger at stjæle ting fra dit hus, er det en indboforsikring du skal investere i. Du kan gennem vores formular indhente tilbud på forsikringerne. Sammenlign tilbuddene, så du opnår en billig pris.

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring er nyttig i mange situationer. Grundlæggende hjælper den dig, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres genstande. Den dækker dit ansvar over for andre og deres ting. Hvis der eksempelvis sker et tyveri i dit hus, er det dog din indboforsikring der dækker dette.

Hvorfor skal jeg tegne en forsikring med tyveri sikring?

Ved tyveri kan du risikere at miste ting, som vil blive en dyr fornøjelse at skulle erstatte, hvorfor en indboforsikring vil hjælpe dig i den slags situationer. Forsikringen hjælper dig nemlig med erstatning, hvis tyven bryder ind i dit hus og vil stjæle dine ting. Er du i tvivl om, hvad din indboforsikring specifikt dækker, anbefaler vi, at du kontakter dit eget forsikringsselskab.

Indhent tilbud og sammenlign pris

På Findforsikring.dk kan du via vores onlineformular indhente tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber. Således har du mulighed for at sammenligne dækning og pris og herefter beregne, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning. Kom i gang allerede i dag – så dit hus kan blive sikret mod tyveri. Udfyld formularen med dine oplysninger, indhent tilbud og modtag dem indenfor 1-3 dage.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.