Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Tingskade – Dækker ansvarsforsikringen ved tingskade?

Tingskader og forsikring

Tingskader kan opstå i mange forskellige situationer, hvorfor det er vigtigt at være dækket af en ansvarsforsikring. Den hjælper dig, hvis du kommer til at pådrage skader på andre personer eller deres ting. Ansvarsforsikringer er dog tilknyttet specifikke genstande, hvilket betyder at du skal tegne flere forsikringer, hvis eksempelvis både har bil og hund.

Hvad er tingskade og dækker en ansvarsforsikring?

Tingskade er de skader du kommer til at pådrage andre personers ting. En ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting. Hvis du handler forsætligt eller groft uagtsomt, vil forsikringen dog ikke dække skaderne.

Hvorfor skal du ansvarsforsikres? 

Du kan komme ud i mange situationer i din hverdag, hvor en ansvarsforsikring er rigtig god at have. Eksempelvis kan den hjælpe dig med at dække en tingskade, som kan opstå i forbindelse med en cykeltur i gennem morgentrafikken. Kommer du til at køre ind i en anden cyklist og ødelægge baglygten, er du dækket under din ansvarsforsikring. Bliver det derimod vurderet at handlingen skete med forsæt eller at du kørte groft uagtsomt, vil forsikringen ikke dække erstatning af lygten.

Indhent og sammenlign tilbud

Sammen med en række forsikringsselskaber har FindForsikring.dk udviklet en onlineformular, der giver dig muligheden for at indhente tre uforpligtende tilbud på din ansvarsforsikring. Således kan du spare mange penge og få en billig forsikring.

Vi anbefaler, at du kommer i gang allerede i dag og derved opnår den bedste dækning hurtigst muligt. Udfyld formularen med dine oplysninger, indhent tre tilbud og modtag dem indenfor 1-3 dage.

Beregn herefter hvilken pris du skal betale, for at få den mest optimale dækning. Sammenlign priserne og få den ansvarsforsikring der bedst dækker ved tingskade og personskade.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.