Skip to main content
trailer

Erhvervstrailer og kaskoforsikring – Beregn pris og få tilbud

Sikker transport af erhvervstrailer? Få en billig kaskoforsikring

Kører dine erhvervsbiler sommetider med trailer, kan en kaskoforsikring af traileren i så fald dække dig, hvis der skulle opstå skader. Oftest vil en sådan forsikring være billigst for dig, da skader på traileren kan løbe op i store beløb. Indhent tre uforpligtende tilbud, beregn pris, og få en kaskoforsikring, der dækker din erhvervstrailer bedst.

Hvorfor skal min erhvervstrailer kaskoforsikres?

Hvis du gerne vil opnå en sikker transport af den trailer, du stiller dine ansatte til rådighed, kan en billig kaskoforsikring være løsningen. Den er ikke et lovkrav, men kan redde dig fra et eventuelt omkostningstungt erstatningskrav. Denne løsning vil derfor højst sandsynligt være billigst for dig.

Hvad dækker forsikringen?

Kaskoforsikringen til din erhvervstrailer dækker ved en lang række tilfælde, f.eks. tyveri, hærværk og parkeringsskader. Derudover er din trailer dækket både, når den står stille, og når den er i bevægelse – således er du dækket på alle tidspunkter.

Ligesom ved alle andre forsikringer, er der også undtagelser for kaskoforsikringen. Har du opført dig uansvarligt eller uagtsomt, så dækker forsikringen ikke, og du står selv til ansvar for at dække skadernes omfang.

Som med alle andre typer forsikringer, gør du klogt i at undersøge de forskellige forsikringers omfang, som varierer fra selskab til selskab. På den måde kan du sikre den bedste dækning for dig. 

Find det bedste tilbud

Måske det kan virke uoverskueligt at finde hoved og hale i forsikringsselskabernes dækninger. Det vil FindForsikring.dk gerne hjælpe dig med. Mangler du et overblik over, hvilken kaskoforsikring til erhvervstrailer der passer dine behov, kan du her indhente tre uforpligtende tilbud. FindForsikring.dk anbefaler samtidig, at du samler alle dine forsikringer hos ét selskab, hvilket oftest vil være billigst for dig. På den måde kan du opnå store besparelser på dine erhvervsforsikringer.

Kom i gang allerede i dag – Indhent 3 tilbud, og beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *