Skip to main content
bådtrailer

Kaskoforsikring til bådtrailer – Beregn pris og få billige tilbud

Sikker transport af din bådtrailer med en kaskoforsikring

Der er mange grunde til at investere i en kaskoforsikring til din bådtrailer. Én af dem er, at det tit er en billig løsning, der fritager dig for erstatningsansvar. Du kan her læse meget mere om denne type forsikring samt indhente tre billige tilbud på kaskoforsikringen.

Hvorfor er en kaskoforsikring til din bådtrailer en god idé?

En kaskoforsikring til bådtrailer er ikke et lovkrav, dog sikrer den dig mod skader f.eks. i forbindelse med hærværk eller tyveri. Da der er risiko for, at disse skader kan løbe op i et stort beløb, er det en god idé at investere i en kaskoforsikring på din trailer under transport af båden. I mange tilfælde vil netop denne forsikring være en billig løsning, fremfor hvis du selv skal stå til ansvar for eventuelle skader.

Hvad dækker en kaskoforsikringen

Sommetider kan du få tilbudt en kaskoforsikring, der både dækker din båd og skader i forbindelse med transport af båden. En sådan overordnet bådforsikring kan også indeholde ansvarsforsikring og ulykkesforsikring og sikrer dig derfor mod erstatning af en lang række skader.

Du kan risikere, at kaskoforsikringen ikke dækker i vinterhalvåret, så hvis du ønsker at sejle i denne årstid, bør du udvide forsikringen sådan, at din bådtrailer er dækket hele året.

Der gælder forskellige betingelser for forsikringen, så husk at læse dine betingelser grundigt i gennem hos det forsikringsselskab, du vælger.

Indhent tre tilbud og få en billig dækning

Du kan via FindForsikring.dk’s formular indhente 3 forskellige tilbud på kaskoforsikring til bådtrailer helt uden binding. Du kan måske være fristet til at vælge en meget billig forsikring, dog er det ikke altid dén, der er den bedste. Det anbefales derfor, at du grundigt sætter dig ind i, hvad forsikringsselskaberne kan tilbyde dig.

Kom i gang allerede i dag med at indhente tilbud. Sammenlign prisen på de 3 tilbud, og få overblik over, hvordan du kan blive kaskoforsikre din bådtrailer. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *