Skip to main content
trailer

Kaskoforsikring af trailer – Få en billig trailer-forsikring her

Opnå sikker transport af din trailer – Få en kaskoforsikring

Hvis du tit gør brug af din trailer, gør du klogt i at forsikre den under en kaskoforsikring. Således er du forsikret mod en lang række skader, der kan opstå, når du er ude at køre eller traileren er under opbevaring. Læs mere om, hvad forsikringen dækker, og hvad du kan forvente af et eventuelt tilbud. Beregn og sammenlign pris, og få netop den kaskoforsikring, der er bedst og billigst for dig.

Hvorfor skal din trailer kaskoforsikres?

En kaskoforsikring er ikke lovpligtig i Danmark. Alligevel er den vigtig at have i tilfælde af, at din trailer skulle få pådraget skader under transport eller opbevaring. Det er nemlig langt fra en billig affære, hvis du selv skal stå for at dække skaderne. Denne løsning vil derfor højst sandsynligt være billigst for dig.

Kaskoforsikringen er dog også den eneste forsikring, du behøver at tegne på din trailer, da ansvaret er dækket på køretøjet, der trækker traileren.

Hvad dækker en kaskoforsikringen?

Dækninger fra selskab til selskab kan variere, og det er netop, hvorfor du skal gøre dig klart, hvad du ønsker af din kaskoforsikring. I mange tilfælde dækker den ved tyveri, hærværk og parkeringsskader samt i en række andre situationer.

Ligesom ved alle andre forsikringer, er der også undtagelser for kaskoforsikringen. Har du opført dig uansvarligt eller uagtsomt, så dækker forsikringen ikke, og du står selv til ansvar for at dække skadernes omfang. 

Beregn pris og få det bedste tilbud

På FindForsikring.dk kan du ved hjælp af en simpel formular indhente tre uforpligtende tilbud på en forsikring til din trailer. Beregn og sammenlign priserne på de billige tilbud, så du kan afgøre, hvilken der bedst opfylder dine krav. Det er ikke altid det tilbud, der er billigst, der samtidig også er bedst. Derfor bør du grundigt undersøge, hvad de forskellige kaskoforsikringer dækker.

Udfyld vores formular allerede i dag og indhent tilbud, så du opnår sikker transport af din trailer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *