Skip to main content

Bilforsikring og uagtsomhed – Læs mere her

Bilforsikring: telefonen kan koste din forsikring

Forsikringen dækker ikke grov uagtsomhed. Hvis du handler uansvarligt og havner i en ulykke eller påfører andre skade, så skal du ikke regne med, at forsikringen hjælper dig. Det gælder også, hvis du taler i telefon under kørslen. Selvom du har nok så billig en forsikring, så kan de blive alt andet end billigt, hvis du havner i en ulykke.

Alle ved, at det er ulovligt at tale i telefon eller skrive sms, når man befinder sig i trafikken. Det gælder for alle trafikanter. Men alligevel vælger rigtig mange at ignorere det. Det er dumt, for udover du kan risikere en bøde, så skal du heller ikke forvente, at forsikringen dækker, hvis du havner i en ulykke. Taler du i telefon eller sms’er, når du kører bil, så fjerner du opmærksomheden. Og når du fjerner opmærksomheden, så handler du uagtsomt, og uagtsom kørsel kan koste dig forsikringen. Opdater

Ingen ansvarsforsikring er ikke billig

De fleste vil gerne have en billig bilforsikring, som også sikrer dem en god dækning. Med en ansvarsforsikring til bilforsikringen er du blandt andet dækket, hvis kommer til at påføre andre skader med bilen. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, så den skal du som minimum købe, når du ejer eller er fører af en bil Men vælger du at handle uagtsomt, så er det ligegyldigt, hvor billig din forsikring er, for ved grov uagtsomhed bliver du ikke dækket af forsikringen. Kommer du til påføre andre skader i trafikken, mens du taler i telefon, kan det altså blive en dyr omgang. Får dit ’offer’ varige men, kan du risikere at bøde økonomisk resten af dit liv. Du kan risikere, at forsikringen ikke vil hjælpe, hvis de vurderer, at du har handlet meget uagtsomt.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *