Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Forsikring – når den er bedst

Forsikringen – den skal du have det bedste ud af

Det er mindre tilfredsstillende at have en forsikring, hvis ikke man er tilfreds med den. Men faktisk er der flere ting, du selv kan gøre for at sikre, at du får det bedste ud af din forsikring.

Det er altid godt at have en forsikring. Men det er mindre godt at have en forsikring, som man ikke er tilfreds med. Desværre er forsikring præget af at være et lav-interesse område, og mange danskere gør ikke meget for at sætte sig ind i deres forsikringssituation. Men går du alligevel og funderer over, om du kan få mere ud af din forsikring, end du allerede får, så skulle du måske prøve disse gode råd.

Overvej hvor mange forsikringer, du egentlig har brug for

Ifølge DR’s økonomiske specialist Karsen Engmann forsikrer mange danskere sig simpelthen for meget. Han mener, at vi forsikrer for mange ting og mener, at vi bør forsikre lidt mindre for at spare penge på forsikringspræmierne.

“Vi har en tendens i Danmark til at overforsikre os. Vi forsikrer os lige så meget mod ærgrelser, som vi forsikrer os mod ulykker. Og det er dyrt at forsikre sig mod en ærgrelse,” siger Karsten Engmann.

Mange forsikrer deres elektronik og andet udstyr, som de måske allerede har forsikret en gang, eller som de egentlig godt kan klare at miste økonomiske. Men når de forsikrer det igen, så bliver forsikringspræmien bare dyrere.

Sammenlign og prut om prisen

Karsten Engmann pointerer også, at det kan betale sig at sammenligne flere forsikringsselskaber. Hvis forsikrringsselskaberne ved, at de er i konkurrence med andre, så er de mere tilbøjelige til at være mere fleksible i forhold til både pris og dækning. Derfor gør det ikke noget at prutte lidt om prisen.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.