Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til studerende

Er du studerende og mangler en bilforsikring? Så læs mere om, hvordan du finder en dækkende bilforsikring til din bil.

Hvorfor skal jeg have en bilforsikring?

Har du været ude og bruge penge på en ny bil, er det altid en god ide at tegne en bilforsikring. Du skal som minimum have en lovpligtig ansvarsforsikring, men derudover kan det være en god investering at tegne en frivillig kaskoforsikring. Kører du galt og ender med en totalskadet bil, kan det hurtig blive en alt andet end en billig fornøjelse, hvis du står uden kaskodækning. Se mere om hvordan du får en billig bilforsikring under 25 år.

Hvordan får jeg som studerende en billig forsikring?

Som studerende kan det være svært at finde hoved og hale på forsikringsmarkedet. Der er heldigvis flere gode råd at hente, hvis du skal tegne en bilforsikring. Det er naturligvis altid en god ide at undersøge markedet grundigt, før du tegner en forsikring. Nogle forsikringsselskaber har særlige ungdomsforsikringer eller pakker til studerende, som ofte er lidt billigere. I enkelte tilfælde kan du også vælge en højere selvrisiko, og dermed få en lavere årlig forsikringspræmie. Du skal dog være opmærksom på, at du ved at gøre dette, kommer til at betale mere selv, hvis du får en skade.

Er du ikke længere er hjemmeboende, har du brug for flere forsikringer. Det kan det være en god ide at samle dem alle hos et forsikringsselskab. På den måde vil du opnå mængderabat og alle forsikringer bliver lidt billigere. I nogle tilfælde vil du også få vejhjælp inkluderet.

Husk på, at selvom det er fristende, må du ikke få dine forældre til at registre din bil, og derefter selv betale forsikring, hvis du er den primære bruger. Dette er strengt ulovligt, og kan give store problemer, hvis du kommer ud for en ulykke.

Det er vigtigt at huske, at selvom økonomien som studerende er stram, handler det om at have den rigtige dækning. Du skal derfor altid læse forsikringsbetingelserne godt igennem, inden du skriver under.

Sådan får du en billig bilforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber og samler dine forsikringer hos ét selskab – på den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *