Skip to main content
penge

Billig forsikring – Få 3 gode tilbud med Findforsikring.dk

Se her hvordan du får en billig forsikring

Alle vil have en billig forsikring. Men mange betaler alligevel for meget i forsikring. For mange er det uoverskueligt at sætte sig ind i forsikringsbetingelserne og danne sig et overblik over de forskellige muligheder inden for forsikringsbranchen. Det betyder, at mange undlader at undersøge mulighederne for en bedre og billigere forsikring. Men faktisk er det slet ikke så vanskeligt at finde en billig forsikring. Følg disse simple råd og se om ikke også, du kan finde en billigere forsikring.

Udnyt samlerabatten

Næsten alle forsikringsselskaber har samlerabat. Det betyder, at du får en billigere pris, hvis du samler alle dine forsikringer hos det ene selskab. Hvis du kun har én forsikring hos et selskab, kan du derimod risikere at skulle betale et tillæg.

Tag udgangspunkt i din livssituation

Forsikring er ikke bare noget, du tegner en gang og så aldrig igen. Dine behov for forsikring ændrer sig i takt med din livssituation. Måske har du fået flere penge mellem hænderne, og er begyndt at investere i dyrere ting. Måske får du et barn, eller måske går du fra din partner. Når din livssituation ændrer sig, så ændrer dine forsikringsbehov sig. Hvis du skal have en billig forsikring, så sørg for at kende dine behov – så betaler du nemlig kun for, hvad du har behov for.

Indhent flere forsikringstilbud

Der er ingen grund til at tro, at du ikke kan finde et bedre tilbud på forsikring. Uanset hvad, så koster det ingenting at prøve. Ligesom meget andet er forsikring en handelsvare, og du bør altid undersøge markedet for at få det bedste tilbud. Vil du have en billig forsikring, så bør du indhente flere tilbud.

Øg din selvrisiko

Jo hørere en selvrisiko du har, jo billigere en forsikring kan du få. Når du selv er villig til at betale en højere andel af skaden, så er forsikringsselskaberne også villige til at skære en del af prisen. Husk, at du også skal have råd til at betale selvrisikoen.

Vælg den billigste betalingsmåde

Betalingsmåden kan også have betydning for forsikringens pris. Hvis du vil have en billig forsikring, så er det ofte en god ide at betale helårligt. Hvis du vælger halvårlig eller kvartårlig betaling, så kan du risikere at betale op til 8 procent ekstra. Forsikringen bliver også billigere, hvis du vælger at betale over PBS, for så slipper du for opkrævningsgebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *