Skip to main content

Kaskoforsikring – Indhent 3 tilbud på en bilforsikring

Kaskoforsikring til bil

Kaskoforsikringen kan hjælpe dig i mange sammenhænge, og derfor er den oftest også lidt dyrere end ansvarsforsikringen. Du får flere dækninger under kaskoforsikringen, og derfor er forsikringen oftest den billigste løsning, hvis du skulle komme ud for ulykker, eller din bil skulle få skader.

Du skal selvfølgelig vurdere, om det kan betale sig at investere i kaskoforsikringen. Hvis du har en gammel og billig bil, så kan det være, at det ikke kan betale sig. Men oftest er det en god ide at tegne en kaskoforsikring. Hvis du har lån i bilen, så kan kaskoforsikringen dog være et krav fra långiver.

Få 3 tilbud på billig bilforsikring her.

Hvordan er jeg dækket med en kaskoforsikring?

En kaskoforsikring dækker bredt, og du har ofte mulighed for at udvide kaskoforsikringen endnu mere. Samtidig skal du være opmærksom på, at kaskoforsikringens dækninger kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Generelt dækker kaskoforsikringen næsten alle skader på din bil. Kaskoforsikringen dækker både, når bilen kører eller står stille. Forsikringen dækker de skader, du selv påfører bilen, men også de skader, som andre er skyld i. Der er også forskel på, hvordan de forskellige forsikringsselskaber dækker. Nogle tilbyder vejhjælp. Andre tilbyder gratis vinter- og sommerdæk. Er du i tvivl bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Selvom kaskoforsikringen dækker bredt, så vær opmærksom på, at det kan være problematisk at lade bilen stå i tomgang og forlade den. Det kan opfattes som grov uagtsomhed, og så dækker kaskoforsikringen ikke. Forsikringen dækker heller ikke, hvis du har kørt spirituskørsel eller ikke har kørekort til bilen. Du kan heller ikke forvente at kaskoforsikringen dækker, hvis bilen har fået en mekanisk skade – hvis der eksempelvis ikke er fyldt olie på bilen. Forsikringen dækker heller ikke altid småskrammer eller slidtage.

Til kaskoforsikringen følger det røde kort, som dækker ved redning efter uheld i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *