Skip to main content
ansvarsforsikring

Billig Ansvarsforsikring – Indhent 3 tilbud på en bilforsikring

Billig ansvarsforsikring til bil

En ansvarsforsikring er en vigtig forsikring, og i mange tilfælde er ansvarsforsikringen også lovpligtig. Kommer du til at påføre andre skader eller er du skyld i, at andre personers ting bliver ødelagt eller går i stykker, så kan ansvarsforsikringen være en hjælp. Ansvarsforsikringen dækker altså dit ansvar, hvis du forårsager skade på personer eller genstande.

Det kan hurtigt ske, at du kommer til at ødelægge andres ting eller kommer til at skade nogen. Måske kommer du til at vælte kaffen ned over din vens telefon, når I drikker kaffe. Måske kommer du til at cykle ind i en person, så personens jakke går i stykker. Der er mange situationer, hvor en ansvarsforsikring kan være nyttig.

Bilforsikring og ansvarsforsikring

Når du ejer en bil er det lovpligtigt at investere i en ansvarsforsikring. Også her gælder det, at ansvarsforsikringen dækker, hvis du kommer til at forvolde skade på andre eller andres ting med din bil. Her kan du få 3 gratis tilbud, og finde en billig bilforsikring

I Danmark kan du kun få nummerplader på bilen, hvis du har tegnet ansvarsforsikringen. Men i udlandet er reglerne anderledes. I udlandet skal du bruge det grønne kort som bevis for, at du har en ansvarsforsikring på din bil. Du kan bestille det grønne kort hos forsikringsselskabet.

En ansvarsforsikring til din bil er ikke kun lovpligtig, det er også en god ide og kan nemt ende som den billigste løsning. Kommer du til at pådrage et andet menneske alvorlig og måske kronisk skade, så kan det blive alt andet end en billig omgang.

Ansvarsforsikringen er også relevant i forbindelse med andre ting. Det er muligt at tegne en ansvarsforsikring i følgende sammenhænge:

  • Ansvarsforsikring til bil
  • Ansvarsforsikring til veteranbil
  • Ansvarsforsikring til MC
  • Ansvarsforsikring til scooter/knallert
  • Personlig ansvarsforsikring (indboforsikring)

Ansvarsforsikringen er både relevant for virksomheder og private.

Er du i tvivl om, hvornår du bør tegne en ansvarsforsikring, så bør du kontakte dit forsikringsselskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *