Skip to main content
raadgivning

Snak med forsikringsselskabet – det kan betale sig

Find vej igennem junglen

Forsikringsmarkedet er en jungle. Og det kræver sit at sikre den helt rigtige dækning uden at betale for meget for forsikringen. Derfor giver så mange danskere op i kampen mod forsikringspolicerne. Men det er der ikke nogen grund til, for det er slet ikke så vanskeligt.

Det primære er, at du finder ud af, hvilke behov du har. Du kan ikke bare købe den samme forsikring som naboen, for forsikringen skal tilpasses til den til enkelte. Måske har du mere værdifuldt indbo end din nabo, måske er du mere risikovillig eller måske vil du betale mere i din selvrisiko. Der er mange individuelle forskelle som alle sammen kan have betydning for din forsikringsdækning og din forsikringspræmie.

Hvilken dækning skal jeg vælge?

Så når du skal have en ny forsikring, så sørg for, at den er tilpasset til lige præcis dig. Men hvordan gør du så lige det? Tag en snak med forsikringsselskabet, så kan I sammen finde ud af, hvilke behov du har. Måske betaler du for en rejseforsikring uden at have nogle rejseplaner i fremtiden. Måske har du sat dit kørselsforbrug for højt, eller måske er du ikke dækket mod frostskader i din husforsikring. Så tag altid en snak med forsikringsselskabet – det kan ende med at spare dig penge.

Find den perfekte dækning (og pris)

Forsikringsselskaberne er kun interesseret i at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. Og så ved de også mere, end du selv gør. Måske er der dækninger, som du ikke vidste fandtes – men som passer perfekt til dig. Er du eksempelvis forsikret mod skadedyr? Eller vidste du, at forsikringsselskaberne kan sætte præmien ned, hvis du selv betaler mere i selvrisiko?

Snak med forsikringsselskabet

Derfor råder vi hos Findforsikring.dk dig til at tage en personlig snak med forsikringsselskabet og ikke forvente, at et standardprodukt er den bedste løsning. Den personlige kontakt kan hjælpe dig med både en bedre dækning og mindre pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *