Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Sæt din selvrisiko højt og få forsikringspræmien ned

Høj selvrisiko, lavere pris

En højere selvrisiko kan være en måde at få en billigere forsikring. Hvis du er villig til at betale mere, hvis skaden sker, så vil forsikringsselskabet oftest belønne dig med en billigere præmie. Det er de færreste, der har lyst til at betale for meget for forsikringen. Faktisk vil vi hos Findforsikring.dk vove at påstå, at ingen bryder sig om at betale for meget for forsikringen.

Det er nemt at få en billigere forsikring

Selvom mange tror, at det er svært at få en billigere forsikring, så er det ikke tilfældet. Der er nemlig flere forskellige ting, som du selv kan gøre for at sætte forsikringspræmien ned. Desværre undlader mange at forsøge, fordi de er bange for at få en dårligere forsikring eller ikke kan overskue at sætte sig ind i forsikringspapirerne. Selvom forsikringen er en vigtig del af hverdagen, er det samtidig også et område, som rigtig mange har svært ved at forholde sig til. Men det er altid vigtigt at tjekke dine forsikringer løbende, for dine forsikringsbehov vil altid ændre sig i takt med din livssituation. Får du familie eller bliver du skilt, så skal forsikringen tilpasses. Får du ny bolig eller skal du bygge om, så er det også relevant at undersøge, om du er rigtig dækket.

Prut om prisen

Samtidig skal du også sikre dig, at du netop ikke betaler for meget for dine forsikringer. Som meget andet er forsikringsbranchen en forretning, og der er altid mulighed for at ’prutte om prisen’. Så det er bare at springe ud i det. Det ville da være dejligt at kunne bruge pengene på noget sjovere end din forsikring.

Få en højere selvrisiko

En af de måder hvorpå du kan få en billigere forsikring er at forhøje din selvrisiko. Oftest tænker man, at man vil have en lav selvrisiko, for så bliver det ikke så dyrt, hvis der kommer en skade. Men sådan tænker forsikringsselskaberne også – bare omvendt. Hos forsikringsselskaberne tænker man, at hvis man skal forsikre en kunde, som ikke vil betale så meget selv, hvis der sker en skade, så er kunden også nødt til at betale mere for selve forsikringen. Men hvis du omvendt viser forsikringsselskabet, at du er villig til selv at betale din del af ’gildet’ i tilfælde af en skade, ja så vil forsikringsselskabet også belønne dig med en lavere præmie.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.