Skip to main content
ansvarsforsikring til bil

Er du dækket i Tyskland med din bilforsikring?

Før du pakker bilen og tager til Tyskland, er det vigtigt, at du undersøger, om din bilforsikring dækker i udlandet. Læs med her, og find ud af, om din kasko- og ansvarsforsikring dækker, når du tager bilen med ud for landets grænser.


Hvordan er du dækket af bilforsikringen i Tyskland?

I Danmark er det som bilejer lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til sin bil. Herudover kan der også tegnes den frivillige kaskoforsikring, som langt de fleste også vælger at tegne.
En gyldig ansvarsforsikring i Danmark vil altid dække på en rejse til et EU-land. Så skal du en tur til Tyskland, er du dækket af ansvarsforsikringen, hvis du kører i din egen bil. Ansvarsforsikringen betyder, at du er dækket mod det erstatningsansvar, du kan blive pålagt, hvis du gør skade på andre personer eller deres ejendele med dit køretøj.

Klik her og indhent tre tilbud på billig bilforsikring.

Vil du også være dækket af din kaskoforsikring i udlandet, skal du derimod undersøge den grundigt hjemmefra. Om din kaskoforsikring dækker i Tyskland eller ej kommer an på, hvilket forsikringsselskab du har tegnet bilforsikring hos. Er du dækket af kaskoforsikringen, skal du ikke selv betale for skader på dit eget køretøj. skader som følge af uagtsom eller uansvarlig opførelse, er dog undtaget forsikringen.

Få den bedste pris og dækning på bilforsikring

Der er mange forskellige faktorer, der påvirker prisen, når man skal tegne en bilforsikring. For at undersøge markedet og finde frem til den bedste pris, kan du ved hjælp af formularen på forsiden af Findforsikring.dk indhente tre tilbud på bilforsikring.
Det er ganske gratis og uforpligtende at indhente tilbud gennem vores service.
Vi anbefaler herudover, at du i sidste ende samler alle dine forsikringer hos det samme selskab. På den måde har du større mulighed for at opnå store rabatter.

ansvarsforsikring, bilforsikring, Tyskland