Skip to main content
bilforsikring

Giv din bilforsikring et påsketjek

Påsken er lige om hjørnet, og det betyder for de flestes vedkommende et par ekstra fridage. Og hvorfor ikke bruge dem fornuftigt og tjek op på bilforsikringen?

Tjek din forsikring og spar penge

Foråret betyder mange forskellige ting – mere lys, energi og overskud. Vi kommer igen ud af husene og gå i haven og garagen. Bilerne bliver skrubbet, vasket og gjort klar. Men det er en god ide ikke at nøjes med skifte bilen vinterdæk ud men også kigge på, om bilforsikringen trænger til en udskiftning.

Klik her og indhent tilbud på en billig bilforsikring.

På Findforsikring.dk kan du nemt og hurtigt indhente tre tilbud på en bilforsikring. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden med bilforsikring og sende af sted. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for tre hverdage. Bagefter kan du i ro og mag gennemlæse tilbuddene og vælge det bedste.

Det påvirker prisen på din bilforsikring

Der er mange forskellige faktorer, der påvirker prisen og dækningen på din bilforsikring. I forhold til ansvarsforsikring betyder alder meget. Er du under 25 år gammel, vil din bilforsikring typisk være dyrere end andres, idet du ikke har optjent anciennitet ved at køre skadefrit gennem en årrække. Samtidig kan det også bliver dyrere for dig som forældre, hvis dit hjemmeboende barn på 18 skal til at bruge bilen regelmæssigt. Hvor langt du kører årligt, er også en betydningsfuld faktor. Kort sagt, jo mindre du kører jo billigere en bilforsikring.
Din adresse har derimod en stor betydning for prisen på din kaskoforsikring. Bor du i et område med meget kriminalitet, vurderer forsikringsselskabet typisk, at der er høj risiko for, at der bliver begået hærværk på din bil, eller at den i værste fald bliver stjålet. Bor du derimod ude på landet, hvor risikoen for, at der sker den noget er bilforsikringen typisk billigere. Herudover er pris, antal tidligere skader, køreerfaring og mange andre parametre vigtige, når forsikringsselskabet beregner prisen på din bilforsikring.

bilforsikring, kaskoforsikring, tjek