Skip to main content
friskade

Bilforsikring og hærværk – sådan er du dækket

Mange danskere har desværre oplevet at komme tilbage til en bil med opsprættede dæk , ridser i lakken eller en knust forrude. Heldigvis har de fleste fornuftige danskere også tegnet en kaskoforsikring, som dækker skaderne i langt de fleste tilfælde.

Hvordan dækker en kaskoforsikring ved hærværk?

Som udgangspunkt dækker en kaskoforsikring enhver skade på bilen uanset, om der er tale om hærværk eller ej skade, man selv ved en fejl er kommet til at lave. Kaskoforsikringen dækker herudover skader som tyveri og brand.
Kaskoforsikringen dækker dog ikke skader som følge af grov uagtsomhed, fabrikationsfejl eller almindelig slid eller skader. For eksempel dækker kaskoforsikringen ikke, hvis du har lavet en skade på din bil under spirituskørsel.

Tryk her, hvis du vil vide mere om billig bilforsikring.

Få den bedste bilforsikring

Selvom priser er vigtig, når der skal tegnes en kaskoforsikring, handler det ikke udelukkende om , hvad den koster. En billig kaskoforsikring er ikke nødvendigvis den billigste i sidste ende, hvis dækningen er dårlig. Omvendt er en dyr kaskoforsikring heller ikke ensbetydende med, at den altid har den bedste dækning.
Du skal derfor altid nærstudere betingelserne og tjekke dækningen, så du er forberedt på, hvor godt du reelt er dækket, hvis det kommer til stykket.

Det er derfor vigtigt, at du sammenligner både på pris og dækning før du vælger hvilket forsikringsselskab, du ønsker at tegne kaskoforsikring hos.

Sådan indhenter du tilbud på bilforsikring mod hærværk

Det kan være en lang og tidskrævende proces at finde den rette bilforsikring. Og at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber kan virke uoverskueligt. Hos Findforsikring.dk kan du dog ganske gratis og uforpligtende indhente tilbud på bilforsikring fra tre forskellige forsikringsselskaber.
Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden af Findforsikring.dk og sende af sted, herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for 3 hverdage.