Skip to main content
bilforsikring

Sådan får du den laveste pris på ansvarsforsikringen – indhent 3 tilbud på en bilforsikring

Som bilejer er du ved lov forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Foruden ansvarsforsikringen kan du også tegne den frivillige kaskoforsikring eller førerulykkesforsikring.

Hvorfor tegne en ansvarsforsikring til bilen?

Ejer du en bil, så skal du uanset alder og stand tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis bilen skal køre på offentlige vej. Med en ansvarsforsikring er du økonomisk sikret, hvis du uheldigvis kommer ud for en ulykke og skader andre personer eller deres ejendele, bliver du erstatningsansvarlig.
Du kan læse mere om ansvarsforsikring, og hvorfor den er vigtig at tegne her.

Flere forskellige faktorer påvirker prisen

Når du indhenter tilbud på en ansvarsforsikring til din bil, så er der flere forskellige faktorer, der påvirker prisen. Det er blandt andet, hvilken bil du kører i, der påvirker prisen. Er det en hurtig sportsvogn, hvor risikoen for at du kører galt er højere end ellers, bliver forsikringen dyrere. Det samme gælder for alder og køreerfaring.
Forsikringsselskaberne beregner prisen på din ansvarsforsikring efter de risici og udgifter, som de kan ende med i tilfælde af uheld. Jo højere potentielle risici og udgifter, desto højere forsikringspræmie – find en billig bilforsikring her!

Få tilbud på bilforsikringen

Dækningen på en bilforsikring kan variere meget fra selskab til selskab. Indhent derfor altid tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. På den måde kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud på både pris og dækning, inden du vælger det endelige selskab.
Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du i sidste ende samler alle dine forsikringer hos det samme selskab. Så står du stærkere i en forhandlingssituation og har større mulighed for at opnå store besparelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden af Findforsikring.dk og sende af sted med dine forsikringsønsker. Herefter vil tre forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for tre hverdage.
Tilbuddene er ganske gratis og uforpligtende, så får du ikke et tilbud på bilforsikring, som lever op til dine forventninger om pris og dækning, så takker du bare nej.
Find det bedste tilbud på en pris til billig bilforsikring her.

ansvarsforsikring, bilforsikring, billig bilforsikring