Skip to main content
beregn

Beregn, spar og sammenlign din bilforsikring online

Beregn din bilforsikring og få en billig pris

Overvejer du at købe en bil, eller har du allerede en, så bør du også overveje at sikre din investering med en ansvar- og kaskoforsikring. Med en ansvar- og kaskoforsikring er du dækket, hvis der kommer skader på din bil, andres biler og deres ejendele. Find ud af, hvad bilforsikringen koster, og beregn hvilken pris, du skal betale for at få den bedst mulige dækning.

Hvordan dækker den frivillige kaskoforsikring?

Først og fremmest er du altid dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele. Derimod er det kun en kaskoforsikring, der dækker skader på din egen bil. Den dækker både skader i forbindelse med et trafikuheld men også hærværk, parkeringsskader, brand mv. En kaskoforsikring er ofte den billigste løsning, da disse skader hurtigt kan blive dyre. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at kaskoforsikring kun dækker, hvis du ikke har opført dig uansvarligt.

Beregn bilforsikring og få gratis tilbud

På Findforsikring.dk kan du beregne din bilforsikring og få tre tilbud på bilforsikring. Udfyld formularen på forsiden med dine oplysninger, så sørger vi for, at du får 3 tilbud inden for 3 hverdage.
Herefter er det muligt at se, hvad bilforsikringen koster, når den lever op til de krav, du har fastsat. Men vær opmærksom på, at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem og sørger for, at dækningen er i orden, før du ser på prisen. Beregn en billig bilforsikring – udfyld formularen, indhent tilbud og sammenlign pris her.

Beregn og sammenlign prisen på din bilforsikring

Efter du har modtaget de tre tilbud på bilforsikring, har du mulighed for at udfylde vores sammenligningsskema. Her kan du udfylde informationer om dækning og pris, så det er nemmere at sammenligne og være sikker på, at du får den optimale dækning og pris.