Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
bilforsikring

Hvad er prisen på bilforsikring til unge?

Har du købt en ny bil, er det altid en god ide at sikre din investering med en kaskoforsikring foruden den lovpligtige ansvarsforsikring. Har du en ældre bil, er det ikke altid, at det svare sig at investere i en kaskoforsikring, men derfor er det alligevel værd at undersøge.

En bilforsikring til unge er typisk økonomisk overkommelig og sørger for, at du er sikret, hvis der sker skader på din egen bil, andres biler og deres ejendele. Det kan dog, som ung, være svært at få en bilforsikring, der er ligeså billig som forældrenes, da man ikke har optjent anciennitet tidligere. Man opnår anciennitet ved at køre skadefrit gennem flere år. Du kan alligevel som ung ny bilist få gode tilbud på en bilforsikring.

Sådan får du en billig forsikring

Har du i forvejen andre forsikringer f.eks. fordi du bor ude, så er det ofte en god ide at samle alle forsikringerne hos et selskab. Dermed opnå du mængderabat hos de fleste selskaber, og din bilforsikring bliver samlet set billigere. Hos enkelte selskaber vil du også få vejhjælp gratis inkluderet.

Kan jeg tegne bilforsikring i mine forældres navn?

Selvom det kan være fristende at tegne forsikringen i en forældres navn, er det ganske ulovligt. Når du selv er den primære bruger af bilen, er det bedrageri, hvis du ikke selv tegner forsikringen. Tegner du alligevel ikke selv forsikringen, kan det give store problemer, hvis du kommer ud for en ulykke foruden fængselsstraf og en plettet straffeattest. Samtidig opnås der ikke anciennitet, som fortsat er den metode de fleste forsikringsselskaber giver rabat efter. Men uanset hvilket forsikringsselskab du vælger, vil den første bilforsikring altid være dyrere, da der er højere risiko for skader.

Sådan får du den billigste bilforsikring til unge

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du får tilbud fra flere selskaber og i sidste ender samler dem alle hos samme selskab. Find en pris på en billig bilforsikring her.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.