Skip to main content

Poul-Erik fra Ringkøbing sparede 9000 kr.

Midt i flytterod og overtagelse af ny bil faldt Poul-Erik tilfældigt over en annonce på Facebook fra forsikringsportalen www.findforsikring.dk. Han prøvede lykken og endte med at spare 9000 kr. uden at dækningen blev forringet.

“Jeg sparede 9000 kr., og dækningen er i hvert fald ligeså god,” Poul-Erik, Ringkøbing

Til dagligt arbejder Poul-Erik med offshore-vindmøller, og som så ofte før kan dagene være lange og tiden knap. Sidst, der blev tjekket op på forsikringerne, var derfor i år 2013.

Med udsigt til ny adresse og overtagelse af bil var det tiltænkt, at Poul-Erik ville undersøge sit forsikringsbehov, men først da Findforsikring.dk åbnede muligheden, blev der handlet, da det hele helst skulle blive lidt billigere.

Jeg har tjekket op på mine forsikringer lidt løbende, men sidst har nok været i 2013. Da jeg så Findforsikring.dks annonce på Facebook, så tænkte jeg, at det kunne jeg lige prøve, og se hvad var,” siger Poul Erik.

Samme dag blev der indhentet tilbud på bil-, hus-, ulykkes-, indbo- og motorcykelforsikring.

Det var rigtig nemt at indhente tilbud på tablet. Derefter var der 3, som ringede til mig – det ene lidt hurtigere end de andre,” fortsætter Poul-Erik.

Forsikringsselskabernes medarbejdere var behjælpelige med kyndig rådgivning og forslag til ændringer, da Poul-Erik var overforsikret. Det resulterede i, at han i sidste ende valgte at skifte forsikringsselskab.

Jeg sparede 9000 kr., og dækningen er i hvert fald ligeså god. Nogle steder har jeg lavet den lidt om på selvrisikoen f.eks. på husforsikringen, der har jeg lavet højere selvrisiko, fordi hvis der nu skete et eller andet, der måske koster 3000 kr. – det vil jeg egentlig bare selv klare uden forsikring. Plus at jeg har en motorcykel, der altid er lidt svær at forsikre, og det kunne de nemt klare,” afslutter Poul-Erik.