Skip to main content
prisforskellen

Chok-undersøgelse: så stor er prisforskellen

Spørger man en familie af to voksne med eget hus, to biler og barn, er der flere tusinde kroner at spare ved ikke at vælge det første og bedste forsikringstilbud. Undersøger man i stedet markedet og sammenligner priser, er der imponerende 6.400 kr. at spare!

Sammenlign forsikring og stå stærkere

“Når du undersøger markedet og indhenter tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, er du bedre stillet, når du skal forhandle med forsikringsselskaberne. Du får den bedste pris fra start, da der opstår en åbenlys konkurrencesituation selskaberne imellem, og det er netop det, vores service kan hjælpe med “ siger Kasper Kjems

“Du får den bedste pris fra start, da der opstår en åbenlys konkurrencesituation selskaberne imellem,” Kasper Kjems, Findforsikring.dk

Undersøgelsen viser, at når forsikringsselskaberne ved, at der er indhentet tilbud på samme forsikringsbehov fra flere selskaber skærpes konkurrencen, og der kan være mere end 20% ekstra rabat at hente hjem.
Hos Findforsikring.dk er man bekendt med prisforskellen mellem selskaberne, men har ikke før set det i den størrelsesorden, erkender marketing manager Kasper Kjems.

Det anbefales derfor, at man undersøger markedet og sammenligner priser og dækning, da chancen for en billig forsikring, som samtidig dækker forsikringsbehov, herved er størst.

Prisforskel på forsikring
listepriserne er indhentet hos 10 store og mellemstore danske forsikringsselskaber

Fakta:
Findforsikring.dk hjalp en frivillig familie med at undersøge markedet og finde en billig forsikring, som samtidig dækkede deres forsikringsbehov.

Familie: 2 voksne, 1 barn
Alder: 37, 31 og 4 år
Postnummer: 2770
Hus: 165kvm uden kælder
Indbo: 750.000-1.000.000
Bil 1: Audi A3, 2.0, årgang 2006
Bil 2: Mazda Demio, 1,3, årgang 2001
Kørselsstatus: Elitebilister, 20.000 km årligt

 

*Forsikringsselskaberne blev kontaktet pr. telefon.