Skip to main content

Bilforsikring: så meget sparer du ved at sammenligne

Undersøg dit forsikringsbehov, indhent flere tilbud og sammenlign – sådan lyder de tre råd fra Findforsikring.dk. Følger man dem, kan der i gennemsnit spares 2.777 kr. på en enkeltstående bilforsikring.

Der er store prisforskelle på forsikringsprodukter, især på bilforsikring, hvor forskellen på en standard WV Polo er 3.601 kr., viser ny undersøgelse, foretaget af Jyllands-posten.
Det kan vi hos Findforsikring.dk kun nikke genkendende til, da vores undersøgelse giver det samme billede.

Opnå en gennemsnitlig besparelse på 2.777 kr., kilde: brugerundersøgelse

Vejen til en billigere bilforsikring

Det giver ofte pote at undersøge tingene til bunds – dette gælder også, når det kommer til forsikringer. I mange tilfælde kan det bedst betale sig at udnytte forsikringsselskabernes samlerabat, men ønsker man alligevel at undersøge forsikringstypernes priser uafhængig af hinanden, er bilforsikring den forsikringstype, hvor man enkelstående kan opnå en af de største besparelser.
Vores statistik viser en gennemsnitlig besparelse på 2.777 kr. for en enkeltstående bilforsikring. Netop herfor er det vigtigt, at man sammenligner 3 forsikringstilbud i jagten på en billig bilforsikring. Find en billig bilforsikring – få 3 gratis tilbud.

Spar endnu mere på forsikringen

Undersøger du hele dit forsikringsbehov og indhenter tilbud på flere forsikringstyper, er der i langt de fleste tilfælde endnu mere at spare. Dels på grund af den samlerabat du kan opnå, og dels fordi du har muligheden for at forhandle om forsikringspræmien, når du skal have flere forsikringer.
Indhenter du sammen med din bilforsikring også tilbud på indbo-, ulykkes- og husforsikring, viser vores undersøgelse en gennemsnitlig besparelse på 3.056 kr.

Hos Findforsikring.dk opfordrer vi fortsat forbrugerne til at tjekke sit forsikringsbehov og indhente tre tilbud samlet for at få den størst mulige besparelse på bilforsikringen.