Skip to main content
bilforsikring

Sådan får du fat i den billigste bilforsikring

Står du og mangler en bilforsikring, er der flere måder at spare penge på. En af de nemmeste er at indhente flere tilbud og sammenligne priser og vilkår.
Er du den lykkelige ejer af en bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til den. En kaskoforsikring er derimod en frivillig forsikring, som du ikke er forpligtet til at tegne. Læs med her og find ud af, hvordan du får fat i den billigste bilforsikring.

Den billigste bilforsikring

Der er mange muligheder for at tegne flere forskellige forsikringer som bilejer. Som minimum skal du tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker de skader, som du påfører andre eller deres ejendele med dit køretøj.
Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har til din bilforsikring. Har du brug for førerulykkesforsikring, hvor høj skal din selvrisiko være, skal den være med friskadedækning, og har du brug for vejhjælp? Der er mange spørgsmål, der skal besvares, før du tegner en bilforsikring. Her kan du hvad du som forbruger kan spare ved at finde en billig bilforsikring

Undersøg markedet og sammenlign forsikringstilbud

Der er næsten altid penge at spare, hvis du undersøger markedet og indhenter tilbud på dit samlede forsikringsbehov hos flere forskellige selskab. Ofte opnår du samlerabat ved at tegne alle forsikringer hos et selskab, og samtidig har du også muligheden for at forhandle om prisen på bilforsikringen. Og især hvis du har forespurgt på dit samlede forsikringsbehov.
På www.Findforsikring.dk kan du ganske gratis og uforpligtende indhente og sammenligne tre forsikringstilbud. Herudover får du et overblik over, hvad de enkelte forsikringsselskaber kan tilbyde dig. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nemt og hurtigt på forsiden med de nødvendige informationer. Herefter modtager du tre tilbud på den billigste forsikring inden for et par dage.

Sæt selvrisikoen op

Et andet velkendt trick for at få bilforsikringens pris i bund er at hæve selvrisikoen. Hæver du selvrisikoen falder forsikringspræmien og omvendt. Afhængig af din økonomiske situation kan du fravælge af have en selvrisiko. F.eks. hvis du er på et stramt budget og ikke har råd til risikoen, kan du tegne en bilforsikring uden selvrisiko. Men ønsker du i stedet en billigere forsikring, og er du økonomisk stabil, kan du vælge at hæve selvrisikoen, så præmien falder.