Skip to main content
billig bilforsikring

Sådan får du en god bilforsikring

Ejer du en bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, mens kaskoforsikringen er frivillig. Læs med her og find ud af, hvordan du får fingrene i en billig og dækkende bilforsikring.

Som bilejer er der mulighed for at tegne flere forsikringer, men som minimum skal du tegne en lovpligtig ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som du påfører andre eller deres ejendele med din bil. Det er f.eks. hvis du kommer til at køre ind i en anden bil, så er du økonomisk dækket, da ansvarsforsikringen både dækker bilen og personskader.

En bilforsikring kan bl.a. udvides med:

• Friskadeforsikring
• Glasforsikring
• Ekstra udstyr
• Værdiforringelse
• Autoulykke
• Erstatningsbil
• Førerulykke

Læs mere om billig bilforsikring

Den billigste bilforsikring

Når du skal tegne en bilforsikring, er det en god ide at overveje, hvilket behov for dækning du har brug for. Skal du have med eller uden selvrisiko, og i så fald hvor høj eller lav skal den være?
Et efterhånden velkendt trick for at få en billigere bilforsikring er at hæve selvrisikoen. Hæver du selvrisikoen falder forsikringspræmien og omvendt.
Du kan helt fravælge at have en selvrisiko afhængig af din økonomisk situation. Er du på et stramt budget og ikke har råd til at påtage dig ansvaret for en selvrisiko, bør du tegne en bilforsikring uden selvrisiko. Ønsker du i stedet en lavere forsikringspræmie hver måned, kan du med fordel hæve selvrisikoen og sænke præmien.

Sammenlign forsikringstilbud

Undersøger du dit samlede forsikringsbehov og indhenter tilbud på flere forsikringstyper, er der i næsten alle tilfælde penge at spare. Både fordi du ofte opnår samlerabat, men også fordi du i mange tilfælde har muligheden for at forhandle om prisen på din bilforsikring, især hvis du samtidig skal have tilbud på flere forsikringstyper.
Hos Findforsikring.dk kan du nemt og hurtigt sammenligne tre forsikringstilbud. Du får et overblik over, hvad tre forskellige forsikringsselskaber kan tilbyde dig. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden og indtaste de nødvendige informationer. Herefter vil du modtage tre tilbud på en god bilforsikring inden for et par dage.

Læs mere om billig bilforsikring her