Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Ulykkesforsikring i udlandet – gode råd – billig ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring i udlandet – bliv dækket ind med en ulykkesforsikring i udlandet

Har du en ulykkesforsikring så undersøg forhold mht. ulykkesforsikring i udlandet. Ulykkesforsikring i udlandet dækker typisk så frem, at din rejse har en midlertidig karakter

Skal du på en international rejse så skal du også huske at overveje forhold med hensyn til ulykkesforsikring i udlandet. Ulykkesforsikring i udlandet dækker uforudsete omkostninger i visse tilfælde afhængig af, om du er på ferie eller mere permanent er flyttet til et andet land.

Ulykkesforsikringer

En ulykkesforsikring er en af de mest almindelige forsikringer i Danmark. En ulykkesforsikring er her en forsikringsordning, der dækker personskader. Dette gælder næsten uanset, hvad årsagen til skaden så end er. Således vil en ulykkesforsikring træde til og dække dine skader, uanset om du er kørt galt i bilen, er styrtet på cyklen eller er faldet ned af en trappe.

Ulykkesforsikring i udlandet

Skal du på ferie i Sverige, Norge, USA eller et andet sted i udlandet, så er det vigtigt, at du undersøger, hvorvidt du er dækket ind med din ulykkesforsikring. Mht. ulykkesforsikring i udlandet så vil din forsikring typisk dække personskader, så frem at du er på en midlertidig rejse. Hvis du derimod er flyttet permanent til udlandet, så vil din ulykkesforsikring, som du måske stadigvæk har i Danmark, ikke længere være gældende.

Hvis du modtager behandling i udlandet, så vil du i de fleste tilfælde selv skulle betale regningen, når du udskrives fra hospitalet. Husk i denne forbindelse altid at få en kvittering med (på engelsk eller et andet sprog), så du har dokumentation for, at du har lagt penge ud. Denne dokumentation skal du så efterfølgende vise til forsikringsselskabet, når du er kommet hjem til Danmark.

For mere information om ulykkesforsikring i udlandet så tag kontakt til dit forsikringsselskab, som kan give præcis information om, hvornår en ulykkesforsikring vil dække skader under ophold udenfor Danmarks grænser.

Køb en rejseforsikring

Når du skal ud og rejse i udlandet, så er det naturligvis altid godt at vide, at man har en ulykkesforsikring, som dækker ved personskade. Derudover så er det også ofte en god ide at tegne en separat rejseforsikring.

En rejseforsikring vil her give en bredere dækning og vil fx også dække hjemtransport i forbindelse med sygdom. Derudover vil din rejseforsikring også dække dig, hvis du taber eller får bestjålet nogle af dine ejendele.

Rejseforsikringer kan tegnes hos de fleste danske forsikringsselskaber. Derudover kan du også tegne en rejseforsikring hos firmaer, som specialiserer sig i denne slags forsikringer

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.