Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Indboforsikring og indbrud i Danmark

Indboforsikring – her har du særligt brug for din

Danmark er et af de mest indbrudshærgede lande, og ikke mindre end 45.000 fik besøg af indbrudstyven i 2012. Men ny indbrudsstatistik viser, at der er stor forskel på mængden af indbrud i de forskellige kommuner. Læs her og se om din kommune er særlig plaget af indbrud, og om din indboforsikring for alvor kan komme i brug.

Indbrudstyvene slår ned de samme steder. Ny statistik vidner om, at der er stor forskel på, hvor i landet, indbrudstyvene slår ned. 45.000 danskere oplevede indbrud i 2012 og mon ikke de, der ikke havde en indboforsikring fortrød gevaldigt. De fleste ved, at indboforsikringen er en god investering, men hvis du stadig er i tvivl, om du skal tegne en, så se om din kommune er særlig ramt af indbrud.

Tallene viser blandt andet, at de fleste indbrud sker i region Sjælland. Her befinder Vallensbæk, Faxe, Rudersdal og Greve sig øverst på listen, mens både København og Frederiksberg ligger en del længere nede på listen.
For jydernes vedkommende er Billund, Vejle og Skanderborg nogle af de kommuner, der er mest indbrudsplaget, mens Skive, Hjørring og Lemvig ligger lavest på listen.
Skal du helt undgå indbrudstyve, så bør du overveje at flytte til Læsø. Her var der i 2012 ikke et eneste indbrud.

Indboforsikringen – også til andet end indbrud

Selvom de fleste udelukkende forbinder indboforsikringen med indbrud, så er der også mange andre gode grunde til at investere i forsikringen. Du kan nemlig også dække dig ind over brandskader, skader forårsaget af vand, og derudover så hører ansvarsforsikringen også ind under indboforsikringen.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har…

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.