Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Vinterens frost og mørke timer er farlige for sommerhusejere

Flere danskere oplever desværre, at deres første opkald går til forsikringsselskaberne, når de vender tilbage til sommerhuset efter en lang vinter. Vinterens kolde vejr og medfølgende frost- og forsikringsskader lurer, og samtidig er de forladte sommerhuse ekstra tiltrækkende for indbrudstyve og hjemløse i vinterens mørke timer. Men der er flere ting, du kan gøre for at sikre dig mod vintertruslerne og forsikringsskader.

 Lige så livligt, varmt og hyggeligt dit sommerhus kan være og se ud om sommeren, lige så øde og forladt kan det se ud om vinteren, når de mørke timer sætter ind. Men det er ikke kun indbrud og uønskede gæster, du skal sikre dig imod som sommerhusejer. Vinterens kolde vejr kan også føre til skader i huset, og det er ofte skader, som dit forsikringsselskab skal hjælpe med at udbedre. Men der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at dit første opkald ikke skal gå til forsikringsselskabet.

Undgå frostskader

Når de kolde temperaturer bliver hverdag, er der stor chance for, at der sker frostskader. Med vand i rørene i vinterkulden, risikerer man, at vandet fryser til is og rørene springer. Det kan i værste fald ende ud i kæmpe vandskader og store forsikringssummer. For at undgå frost- og forsikringsskader skal du lukke for hovedhanen, og sørge for at tømme alle indendørs- og udendørs haner. Derudover skal du også huske at tømme toilettet for vand, og her kan det også være en god ide at smide en klud i toilettet bagefter – så undgår du nemlig lugten fra kloakken.

Når sommerhuset står tomt, kan det let friste de langfingrede sjæle. Selvom indboforsikringen er på plads, kan du forsøge at sikre dig yderligere. Sørg for at fjerne alle værdigenstande både indenfor og udenfor, og fjern også gerne det gamle fjernsyn eller den gamle radio i sommerhuset – det signalerer nemlig, at du har fjernet alt.

Undgå skader udefra

Inden du forlader sommerhuset for vinteren er det en god ide rense tagrender og sikre dig, at taget er helt tæt. Derudover bør du undersøge, om der er træer eller grene, der kan ramme ind over huset i tilfælde af storm.

Husk at dækningen kan variere fra selskab til selskab

Guiden til en god livsforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser. Dette kan du nemt gøre ved at udfylde vores formular her på siden. Held og lykke med tilbuddene.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.