Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
doktor

Psykisk syg og forsikring

Lad os hjælpe!

Er du psykisk syg, så lad Findforsikring.dk hjælpe dig med at formidle kontakten til et forsikringsselskab.

Der er meget fokus på psykisk sygdom for tiden. Og måske er det med god grund, for flere og flere danskere kæmper med psykiske lidelser og problemer. I den forbindelse har der også været fokus på psykisk syge og deres forsikringsmuligheder. Problematikken er blevet taget på af Brancheorganisationen Forsikring og Pension, og her bliver der forklaret, at der ikke synes at være særlige problemer for de psykisk syge i forhold til at tegne forsikring.

Forsikring og Pension skriver blandt andet

”I Danmark er det et grundlæggende forsikringsmæssigt princip, at det er op til hvert enkelt forsikringsselskab at fastlægge vilkårene for at tegne forsikring – det gælder som udgangspunkt i forhold til alle personer, der ønsker at købe en forsikring.  Det er også forudsætningen for et konkurrencepræget marked. Det er således op til det enkelte selskab på baggrund af statistisk materiale og konkrete forhold hos personen, om selskabet vil tilbyde en forsikring på almindelige vilkår, med klausuler eller forbehold, eller om det vil afvise at tegne en forsikring”.

De mener samtidig ikke, at det er muligt at afvise psykisk syge blot på grund af betegnelsen psykisk syg. Da det hermed er at skære for bredt.

Er du psykisk syg, og vil du have hjælp til at finde en forsikring?

Hos Findforsikring.dk står vi klar til at hjælpe alle danskere med at finde en bedre og billigere forsikring. Og det gælder også psykisk syge! Har du problemer med at udfylde formularen på hjemmesiden, så kan du altid kontakte os på telefon, chat eller email – så kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med 3 forsikringsselskaber, der alle kan give dig gode tilbud på forsikringen.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.