Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
tandforsikring til tænder

Pas på dine tænder med en tillægsforsikring

Pas på dine tænder

Smil smitter. Men mon ikke det mest gælder et flot smil? Der er mange gode grunde til at passe godt på sine tænder. Desværre tænker vi ikke over det, før det er for sent. Langt de fleste tænker ikke over, at vi også skal sørge for at forsikre tænderne.
Vi er vant til at få gratis lægebesøg og gratis skolegang. Når det kommer til sundhedsvæsnet er det ikke så ofte, at vi skal have pungen op. Det gælder dog ikke, når det kommer til tandlægebesøg. Her skal vi oftest betale i dyre domme for en enkelt konsultation. Og det er som om, at det gang på gang kommer bag på os, hvor dyr, tandlægen egentlig er. Desværre er det ikke til at komme udenom besøg hos tandlægen. Vores tænder er noget af det, vi skal passe rigtig godt på. Men det er de færreste, der egentlig har styr på, hvordan deres forsikring dækker tandskader. De fleste går nemlig ud fra, at ulykkesforsikringen automatisk dækker tandskader.

Tegn en tillægsforsikring

Men ulykkesforsikringen dækket ikke automatisk tandskader. Hos langt de fleste forsikringsselskaber skal du nemlig tegne en tillægsforsikring, når det kommer til tandskader. Typisk kan du vælge imellem en fritids- eller en heltids-ulykkesforsikring, og dertil kan du så vælge forskellige tillæg til forsikringen. Vil du være helt sikker på, at du er fuldt ud dækket, så bør du tegne ulykkesforsikringen på fuldtid, ligesom du bør tegne tillægsforsikringen for tandskader. Kommer du så ud for en ulykke og eksempelvis smadrer dine fortænder, så kan du rolig læne dig tilbage i tandlægestolen uden at skulle spare bedøvelsen væk.

Mangler du en billigere forsikring, så prøv Findforsikring.dk og indhent tilbud fra 3 forsikringsselskaber.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.