Skip to main content
forsikringsskift

Billig forsikring eller forsikringsskift

Billig forsikring eller nyt forsikringsselskab

Ny undersøgelse viser, at forbrugerne er så utilfredse med de høje priser i forsikringsselskaberne, at hver fjerde overvejer at lave et forsikringsskift. Hos Forbrugerstyrelsen mener man, at kunderne selv skal tage ansvar og undersøge mulighederne for et billigere alternativ.

Danskerne vil have billigere forsikring. Hver fjerde kunde overvejer at skifte forsikringsselskab, fordi de mener, at priserne er for høje. Der er ifølge Berlingske udsigt til et muligt kundeoprør blandt de danske forsikringskunder. Danskerne er vrede over de høje præmier, og mener samtidig, at de ikke får nok værdi for pengene, viser undersøgelsen fra rådgivningsvirksomheden Loyalty Group.

“Det er selvfølgelig problematisk, at forsikringskunderne føler, at de betaler alt for høje præmier, men det er et meget større problem, at den oplevede værdi for pengene ikke er tilfredsstillende,” siger Mikkel Korntved, adm. direktør i Loyalty Group.

Forbrugerens eget ansvar

Forsikring er et kompliceret område, og de fleste får aldrig sat sig ind i deres forsikringsbetingelser. Men i sidste ende er det forbrugerens ansvar, at forsikringen dækker, som de forventer. På samme måde mener vicedirektør, Vagn Jelsøe i Forbrugerrådet, at kunderne selv bør tage kampen op og undersøge, om det ikke skulle være muligt at finde et billigere alternativ.

“Der er ingen tvivl om, at danskerne ikke løbende forholder sig til, om de har det forsikringsselskab, der passer bedst til dem. Vi anbefaler, at man en gang om året kigger på sine forsikringer og sikrer sig, at man har dem, der passer bedst og til den mest fordelagtige pris. Men det gør folk ikke, og det gør de ikke, fordi forsikringer er et lavinteresseområde,” siger Vagn Jelsøe.

Hos Findforsikring.dk opfordrer vi altid til, at man undersøger sin forsikringssituation grundigt, og samtidig sørger for at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber ad gangen. Så har man mulighed for at sammenligne og vælge det tilbud, der passer bedst til både behov og pengepung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *