Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til Citroën – Indhent 3 tilbud

Forsikring til Citroën – invester i en Forsikring til Citroën til din bil

Har du været ude og købe en ny Citroën, så overvej også at erhverve en Forsikring til Citroën. En Forsikring til Citroën er en prisbevidst forsikring med fordelagtige ordninger omkring selvrisiko og kasko.

Står der en ny Citroën i garagen, så er det altid en god ide også at købe en Forsikring til Citroën. En Forsikring til Citroën er i denne forbindelse en billig, men samtidig god forsikring, som sikrer, at du er dækket ind i forbindelse med diverse skader.

Læs mere om billig bilforsikring til din Citroën her.

Forsikring til Citroën til firmabil såvel som private køretøjer

Når du har investeret i en ny bil, så skal du også huske at købe en lovpligtig ansvarsforsikring (også kaldet en bilforsikring). Dette gælder for alle danske bilejere, uanset om du ønsker en bilforsikring til erhverv eller private forhold. En Forsikring til Citroën er i denne forbindelse et af bilmarkedets bedste tilbud, som er specielt rettet mod Citroën-kunder i Danmark, der har en bil, som ikke er over fem år gammel.

Derudover er Forsikring til Citroëner ganske billige, hvilket du kan for eksempel kan finde ud af ved at sammenligne Citroëns priser med deres konkurrenters via en forsikringsberegner (hvilket kan findes mange steder online). I tillæg til deres fordelagtige priser, så er Citroëns forsikringer naturligvis også kendetegnet ved at dække en lang række skader, for eksempel i forbindelse med problemer med din gearkasse eller motor.

Selvrisiko for din bilforsikring

En af de gode grunde til at investere i bilforsikringer hos Citroën er, at de typisk vil have ganske fordelagtige ordninger mht. selvrisiko. Selvrisikoen for diverse skader vil i denne forbindelse kun løbe op i 3000 kroner, hvilket er en af de billigste selvrisiko-ordninger indenfor bilbranchen. Dog vil selvrisikoen vokse til mellem 5000 og 10.000 kroner, hvis ejerne af bilen er unge under 25 år.

Endelig vil du med en Forsikring til Citroën have en selvrisiko på blot 1500 kroner i forbindelse med udskiftning af din frontrude. Dette understreger samtidig indtrykket af, at Citroëns forsikring er en af de bedste og billigste på det danske markked.

Kaskoforsikring

Slutteligt så er det også relevant at nævne, at forsikringer hos Citroën typisk vil være omfattet af rigtig gode kaskoforsikringer. Denne kaskoforsikring vil blandt andet dække skader, der skyldes hærværk eller andre udefrakommende omstændigheder, som du som ejer ikke har indflydelse på. Derudover vil din kaskoforsikring hos Citroën også dække kollisionsskader, brand, eksplosion såvel som glasskader

Mest efterspurgte Citroën’er

Citroën C1
Citroën C3
Citroën C3 Picasso
Citroën C4
Citroën C5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *