Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til Aston Martin – Indhent 3 gratis tilbud

Aston Martin forsikring – lav en forsikringsaftale for din nye Aston Martin

Har du en smuk Aston Martin så tegn også en god, dækkende  bilforsikring til Aston Martin. En Aston Martin forsikring dækker mod uheld og skader og kan erhverves til en rimelig pris.

Er du en stolt ejer af en engelsk Aston Martin, så er det for alle tilfældes skyld også vigtigt, at du er ordentligt dækket ind med en Aston Martin forsikring. En Aston Martin forsikring til din bil er lovpligtig og vil indeholde en ansvarsforsikring og kaskoforsikring, som beskytter dig selv og din bil såvel som andre personer og deres biler. Samtidig er en bilforsikring relativt billig og under alle omstændigheder en god investering, når du skal beskyttes mod uheld og skader.

Få tre tilbud på billig bilforsikring til Aston Martin.

Køb en bilforsikring til Aston Martin

En Aston Martin firmabil eller privatbil er et dyrt køretøj, som appellerer til både unge og ældre førere. Samtidig er det derfor også vigtigt, at du har tegnet en god bilforsikring. Bilforsikringer sikrer i denne sammenhæng, at du har økonomisk rygdækning, hvis uheldet skulle være ude.

Dette er især relevant i forbindelse med skader på din Aston Martin, hvor selv små reparationer i Danmark let kan løbe op i adskillige tusinde kroner. Derudover gælder det selvfølgelig også, hvis din Aston Martin skulle blive totalskadet i hvilket tilfælde, du ville stå uden dækning overhovedet, hvis du ikke havde en bilforsikring.

I denne sammenhæng vil dit forsikringsselskab typisk kunne give dig en helt ny Aston Martin, så frem at din egen model ikke er ældre en 3 år. Så frem at din Aston Martin er ældre end dette, så vil forsikringsselskabets typisk udbetale et beløb, som tilsvarer det du oprindeligt betalte for din brugte model.

Hvad dækker min Aston Martin forsikring?

De bedste og billigste tilbud på en Aston Martin bilforsikring vil primært indeholde en lovpligtig ansvarsforsikring samt en kaskoforsikring. Brug i denne sammenhæng en forsikringsberegner til at finde de bedste priser hos danske forsikringselskaber.

Ansvarsforsikringer dækker skader på andre, mens at kaskoforsikringer dækker dig mod skader på dit eget køretøj. Billige kaskoforsikringer vil i denne sammenhæng typisk også dække tilbehør, der er indregnet i køretøjets nuværdi (også kaldet bilens forsikringssum). Dog skal dette tilbehør typisk være fastmonteret og konstrueret til kun at blive anvendt i bilen. Derudover dækker kaskoforsikringen også ofte musikanlæg, kommunikationsanlæg og andet AV-udstyr, der er fastmonteret af fabrikken eller din importør.

Endelig vil du også have mulighed for at få forsikret udstyr, som er blevet installeret sidenhen, og som sådan ikke er en del af det oprindelige produkt. Dette kræver dog typisk en separat delforsikring til din generelle Aston Martin forsikring. De samme regler gælder i denne forbindelse både for bilforsikring til erhverv og private formål.