Skip to main content

Billig Chaparral forsikring – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Chaparral både – føl dig sikker med en Chaparral forsikring

Har du købt en ny lækker Chaparral båd så tegn en dækkende Chaparral forsikring. En Chaparral forsikring dækker skader på din og andres både, hvis du skulle være så uheldig

Chaparral historien går tilbage til 1965 hvor Buck Pegg etablerede bådfirmaet Fiberglass Fabricators. I 1976 flytte virksomheden til Nashville, Georgia og skiftede i den forbindelse navn til Chaparral.

I dag har Chaparral mere end en kvart million tilfredse kunder verden over, som gør dem konkurrencedygtige. Chaparral har forhandlere over hele det amerikanske marked og er et anerkendt brand. Internationalt er der forhandlerne tilknyttet i alt fra Spanien til Singapore.

Hvad indeholder en billig Chaparral forsikring?

Både de bedste og billigste bådforsikringer vil typisk indeholde en række forskellige delforsikringer. Som udgangspunkt indeholder en bådforsikring altid en ansvarsforsikring.
En ansvarsforsikring dækker, hvis du påfører andre personer eller deres ejendele skade.
Derudover vil en bådforsikring også typisk indeholde en kaskoforsikring. Kaskoforsikringer dækker som minimum, hvis der sker noget med din egen båd.

Læs på følgende side mere omkring bådforsikring: baadforsikring

Tillægsforsikringer

Udover ansvar- og kaskoforsikring er der mulighed for at tegne en sejlerulykkesforsikring. Du kan tegne en sejlerulykkesforsikring som tillæg til din kaskoforsikring, og med den sikre du kaptajnen og op til 5 personer om bord i tilfælde af en ulykke enten i havn eller til søs.
Man skal også huske, at de fleste forsikringer kun gælder i sejlsæsonen fra 1. april – 15. november. Vil du forlænge denne dækningsperiode, skal du huske at købe en vinterdækning.

Stiftet: 1965
Bådmodeller: Signature 270, SSi 196, H2o 18 Sport, Sunesta 224, 196 SSi WT samt serierne H2O Value Luxery, SSi Sportboats, SSX Sportboats, Sunesta Sportdecks, Extreme Tow Boats, Signature Cruisers, Premiere Sport yachts.

Forhandler i Danmark: Siim Bad & Motor A/s, Them-silkeborg

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: http://www.chaparralboats.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *