Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Bådforsikring i udlandet – Gode råd – Billig Bådforsikring

Bådforsikring i udlandet – få et godt tilbud på en bådforsikring i udlandet

Ejer du en båd, så kan du overveje at få tegnet din bådforsikring i udlandet. En bådforsikring i udlandet er typisk billigere end danske bådforsikringer pga. de høje afgifter i Danmark

Har du lige være ude og købe en båd, og er du samtidig på udkig efter en god og dækkende bådforsikring? I så fald så kan du overveje at få tegnet en bådforsikring i udlandet. En bådforsikring i udlandet er billigere end i Danmark samtidig med, at du får den samme dækning.

Hvad er bådforsikringer?

Når man har investeret mange penge i en ny båd, så er det kun sund fornuft også at købe en bådforsikring. En bådforsikring er i mange tilfælde ganske billig samtidig med, at den giver dig sikring, hvis uheldet skulle være ude.

Billige bådforsikringer har i denne sammenhæng mange lighedstegn med en bilforsikring. Således vil en bådforsikring typisk både have en kaskoforsikring og en ansvarsforsikring. Derudover er det også normalt, at en bådforsikring har en ulykkesforsikring, hvis man selv skulle komme til skade, mens man er ombord på sin båd.

Bådforsikring i udlandet

Hvis du er på udkig efter de billigste tilbud på bådforsikringer, så kan du med fordel gå på jagt efter bådforsikring i udlandet. Regeringen annoncerede i november 2012, at den ønskede at hæve statsafgiften med 34 procent på lystbådes kaskoforsikringer. Disse øgede omkostninger kan man komme uden om enten ved at lade være med at tegne en kaskoforsikring eller ved at købe bådforsikringen i udlandet.

Rent praktisk sker det ved, at en udenlandsk tredjeperson går ind som medejer af båden. Denne udenlandske medejer er samtidig den, som vil tegne kaskoforsikringen og sørge for at viderefakturere denne forsikring til den danske ejer. Dette er en nem, effektiv og samtidig helt legal måde at omgå de høje danske afgifter på.

Hvor kan man tegne en bådforsikring i udland?

Når danske bådejere er på jagt efter gode og billige bådforsikringer i udlandet, så vælger de fleste at søge i nabolande såsom England, Sverige, Norge og Tyskland og i områder særligt tæt på grænsen såsom for eksempel Flensborg. Således er det ikke unormalt at se, at danske bådejere har en svensk, norsk, tysk eller engelsk medejer.

For mere information omkring bådforsikring i udlandet så kontakt nogle af de danske eller udenlandske forsikringsselskaber, som sælger bådforsikringer. Derudover kan du også få råd og vejledning på nogle af de mange bådforums, hvor danske bådejere blandt andet diskuterer, hvor man finder de bedste og billigste tilbud på bådforsikring

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.