Skip to main content

Jyder sparer mere på bilforsikringen end sjællændere

Har du bopæl i det jyske – ja, så har du højst sandsynlig en billigere bilforsikring, end hvis du boede på Sjælland – eller også var din forsikring bare for dyr til at starte med.

Jyder betaler små 200 kr. mindre for forsikringen, data: brugerundersøgelse

Fire ud af ti danskere har aldrig sammenlignet eller indhentet forsikringstilbud på internettet, viser en undersøgelse foretaget af YouGov for brancheforeningen Forsikring og Pension. Men der er hjælp at hente på Findforsikring.dk

Vores statistik viser nemlig en gennemsnitlig besparelse på 2.360 kr. på bilforsikringen i hele landet, hvis der indhentes tilbud online gennem vores service.
Men bor man i Jylland, er der i gennemsnittet hele 2.457 kr. at spare, mens der på Sjælland spares små 200 kr. mindre, nemlig 2.261,7 kr.

Sådan bliver bilforsikringen billigere

De dyreste forsikringer er ofte mere end dobbelt så dyre som de billigste, uden at dækningen nødvendigvis er dårligere, viser beregninger foretaget af Jyllands-Posten. Det samme resultat kom Forbrugerrådet Tænk frem til i deres undersøgelse tilbage i januar måned.
Det bliver derfor gang på gang understreget, hvor vigtigt det er at sammenligne tilbud for at spare penge. Brug lidt ekstra tid på at undersøge dit forsikringsbehov og indhent tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber.
Det er vigtigt at sammenligne i dybden og ikke kun på pris. Denne mulighed har du på www.Findforsikring.dk, hvor du kan sammenligne dine 3 skræddersyede tilbud på både pris og dækning, og dermed finde den bedste forsikring til at dække dit behov og til den rigtige pris. Læs mere om hvordan du får rabat på din bilforsikring og hvad du kan spare

*Der er ikke korrigeret for Fyn, Bornholm, Lolland, Falster og øvrige øer i dataet.