Skip to main content

Rejseforsikring – Rejs uden bekymringer

På ferien skal du lade bekymringerne blive derhjemme og læne dig tilbage Desværre er det ikke altid, at ferien forløber uden problemer, og derfor er det vigtigt med en god rejseforsikring.

Det er ikke lovpligtigt at tegne en rejseforsikring. Men det kan nemt blive den billigste løsning. Mange danskere tror, at de er sikre med det gule og blå  sygesikringskort, men faktum er, at sygesikringskortet kun dækker i Danmark, Grønland og Færøerne, mens det blå EU-sygesikringskort kun dækker udgifter til sygebehandling på lige vilkår med borgerne i det pågældende lands egen offentlige sygesikring.
Uden for EU og EØS er du ikke dækket.

Standard rejseforsikring

Oftest dækker din standard rejseforsikring op mod seks personer, en enkelt rejse, ferie-, studie- og erhvervsrejser, rejser op til 18 måneders varighed. Med standard rejseforsikring er du bl.a. dækket for:

Sygdom og hjemtransport, bagageforsinkelse, dækning af selvrisiko, afbudsforsikring, ferieboligsikring, erstatningsrejse.

Helårsforsikring

Din helårsrejseforsikring dækker hele husstanden, hele året rundt, ferierejser op til 60 dage, i hele verden, feriedage i forbindelse med erhvervsrejser og studieophold. Hvis du rejser mere end en enkelt gang, er en helårsforsikring oftest den billigste løsning. Med en årsrejseforsikring er du bl.a. dækket for:

Sygdom og hjemtransport, bagageforsinkelse, dækning af selvrisiko, afbudsforsikring, ferieboligsikring, erstatningsrejse, ødelagte rejsedøgn.

Gør din forsikring endnu bedre

Afbudsforsikring

Det kan være en god ide at udvide forsikringen med en afbudsforsikring. Oftest kan du, med en afbudsrejseforsikring, få dækket dine udgifter til forudbetalt rejse og ophold. Du skal tegne din årsrejseforsikring mindst 14 dage før afrejse.

Læs mere om rejseforsikringen her

Konkursforsikring

Det er sket før. Rejse- og flyselskaber går konkurs og dækker ikke dine rejseromkostninger. Men en konkursforsikring kan blive din økonomiske redning, hvis dit selskab går rejse- eller flyselskab går konkurs


5 gode råd, når du skal have den bedste rejseforsikring

  1. Det er en god ide at undersøge markedet for rejseforsikringer, inden du tegner din rejseforsikring. Der kan være stor forskel i pris og dækning. På Findforsikring.dk kan du nemt og gratis indhente flere tilbud
  2. Du skal være opmærksom på, at din almindelige rejseforsikring kun gælder en enkelt ferie. Rejser du i længere tid eller flere gange om året, er den billigste rejseforsikring oftest en årsrejseforsikring
  3. Der kan være stor forskel på dækning af skader og uheld i rejseforsikringer. Oftest bør du udvide din rejseforsikring i forbindelse med sportsaktiviteter, ellers kan den billige løsning hurtigt blive den dyreste, hvis uheldet først ude
  4. Husk at tjekke, at din rejseforsikring gælder i det land, du rejser til. Det er ikke alle rejseforsikringer, der dækker i alle lande
  5. Sørg for, at din hjemtransport er dækket i din rejseforsikring. På den måde kan du komme hjem fra din ferie i tilfælde af sygdom eller ulykkestilfælde – uden at betale ekstra

Som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab

Guiden til en billig og bedre rejseforsikring

Den bedste måde at sikre sig på, at man ikke betaler for meget for sin rejseforsikring vil, ifølge os, altid være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi, i samarbejde med danske forsikringsselskaber, forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Udfyld derfor formularen i dag og få gode tilbud på din forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *