Skip to main content
rejseforsikring

Dækker ansvarsforsikringen i udlandet? Find ud af det her!

Tjek, om din ansvarsforsikring dækker i udlandet

Det er en rigtig god idé at have styr på forsikringerne inden turen går til udlandet. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive dyrt for dig, hvis du kommer ud for et uheld og f.eks. selv skal stå for at betale en hjemtransport. Læs om ansvarsforsikringen og hvorfor den er vigtig på din rejse. Indhent dernæst tilbud på forsikringen og opnå en billig pris.

Hvad dækker en ansvarsforsikring i udlandet?

Din ansvarsforsikring gælder i op til 3 måneder i udlandet. Forsikringen hjælper dig, i tilfælde hvor du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres genstande.

Ligesom der er forskel på rejser, om det er forretning eller ferie, er der også forskel på hvilken type rejseforsikring der vil passe til dine behov.

Hvorfor skal jeg forsikres på en rejse til udlandet?

Det er vigtigt at have forsikringerne i orden, når du skal til udlandet. Som regel skal du ikke ændre på din ansvarsforsikring, men for at være helt sikker, bør du tjekke med dit forsikringsselskab.

Som supplement til din ansvarsforsikring, bør du tegne en udvidet forsikring, som også tæller en rejseforsikring. Den er nødvendig, hvis du f.eks. vil undgå større omkostninger ved eventuel lægebehandling.

Vær også opmærksom på at forskellige regler for forsikringer gælder i forskellige lande. F.eks. er det i nogle lande et lovkrav, at du har en privatforsikring. 

Indhent tilbud og sammenlign pris

FindForsikring.dk har udarbejdet en onlineformular, hvorigennem du kan indhente tilbud fra tre forskellige selskaber. Det giver dig muligheden for at vælge netop den forsikring, der giver dig den mest optimale dækning. For samtidig at opnå de bedste besparelser anbefaler vi, at du samler dine forsikringer hos samme selskab.

Kom i gang med at indhente tilbud – udfyld formularen og modtag tilbuddene indenfor 1-3 dage. Beregn herefter hvilken pris du skal betale for at få den forsikring, der dækker dig bedst muligt på din rejse til udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *