Skip to main content

Indboforsikring og tillæg

Der er mange ting, du skal huske at tage højde for, når du skal tegne din indboforsikring. Du har flere muligheder for at udvide din indboforsikring. Du kan bl.a. udvide din forsikring til med et glas- og sanitetsforsikring.Indboforsikring og dens tillæg.

Kortslutning

Dækning for kortslutning kan være forskellig fra selskab til selskab – nogle selskaber omfatter den i selve indboforsikringen, mens andre deler den op i primært to hovedudvidelser.

Den ene udvidelse dækker kortslutning i almindeligt elektronisk udstyr – det er som hovedregel elektroniske genstande, der anvendes som en del af husholdningen – støvsugere, mikrobølgeovn, køleskab, tv, radio osv.

Den anden udvidelse dækker kortslutning i særlig elektronisk udstyr, som meget kort kan opsummeres til computere og tilbehør til computere, samt mobiltelefoner.

Glas & Sanitet

Er relevant for dig som bor til leje, eller ejer andels- eller ejerlejlighed og har ansvaret for glas og sanitet.
Forsikringen dækker mod brud – det kunne være et tabt krus i vasken, så vasken flækker.

Cykel

Dækning for cykler er normalt automatisk omfattet af indboforsikringen, men hvis du ejer en cykel, som er dyrere end en almindelig cykel (over kr. 13.000), så kan du have behov for denne udvidelse.

Husk altid godkendt lås på cyklen, og at beviset for denne godkendte lås, altid skal indsendes til forsikringsselskabet i tilfælde af tyveri.

Pludselig skade

Er en dækning, som du sikkert har prøvet at blive tilbudt, når du køber elektronik eller hårde hvidevarer – et godt råd er, at købe den hos dit normale forsikringsselskab, da du på den måde får dækning for alle dine genstande derhjemme, og da det helt sikkert vil være langt billigere.

Dækningen er til, hvis du ved et uheld kommer til at ødelægge f.eks. den dyre fladskærm – det kunne være grundet at støvsugningen bliver lidt for vild, og røret bliver svinget ind i skærmen, så fjernsynet vælter og går i stykker.

Windsurfere & Småbåde

Dækker windsurfere samt tilbehør og hæver forsikringssummen for småbåde. En dækning for den, som elsker havet. 🙂

Golfdækning

Dækker primært tyveri af penge fra aflåst skab i en registreret golfklub med op til kr. 2.000 samt pludselig opståede skader på egne golfkøller, bags og vogne (uden motor). 
Dækker også “hole in one” udgifter i match over mindst 18 huller.

Som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.

Find den billigste indboforsikring her!

Guiden til en billig og bedre indboforsikring

En rigtig godt måde at sikre sig på, at du ikke betaler for meget for din ulykkesforsikring vil være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig. Dette har vi gjort ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Udfyld derfor formularen i dag og få gode tilbud på din ulykkesforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *