Skip to main content
Knallertforsikring

Scooter & kaskoforsikring – Få 3 gratis tilbud

Kaskoforsikringer på scooter til unge og studerende

Sammenlign pris og tilbud på kaskoforsikringer på scootere for unge og studerende. Kaskoforsikringen dækker ved tyveri, brand og færdselsuheld.  Læs her, hvor en kaskoforsikring til unge er en god ide.

Hvorfor skal jeg have en kaskoforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en kaskoforsikring i Danmark, men det er stadig en rigtig god ide. Især hvis du er ung og studerende. Færdselsstatistikker viser hvert år, at unge er involverede flere ulykker end resten af befolkningen. Unge mellem 18-24 år står for eksempel for en tredjedel af samtlige ulykker, selvom de kun udgør 10 procent af befolkningen.

Hvad dækker en kaskoforsikring?

En kaskoforsikring dækker som udgangspunkt skader, som man selv forvolder ved færdsuheld samt de materielle skader, som overgår ens bil. Men en kaskoforsikring dækker også i tilfælde af brand og tyveri.

Dog dækker en kaskoforsikring ikke skader som følge af almindeligt slid, rust, konstruktionsfejl eller skader, som skyldes grov uagtsomhed. Hvis du for eksempel kører galt i beruset tilstand, dækker kaskoforsikringen ikke skaderne.

Find en billig og god kaskoforsikring 

Fordi unge i højere grad er involveret i ulykker end billister med mere erfaring, er det ofte dyrere for unge og studerende at tegne en kaskoforsikring. Forsikringsselskaberne beregner nemlig ofte prisen ud fra sandsynligheden for skader.

Når du skal finde en billig og god kaskoforsikring, er det en god ide at hente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber.

Sammenlign pris – men også hvilken dækning, de forskellige kaskoforsikringer tilbyder. Det nytter ikke noget at vælge en billig kaskoforsikring med en dårlig dækning – det bliver kun dyrt i sidste ende.

Derfor anbefaler vi ikke, at du lader en faktor som pris, styrer dit valg alene, når du skal finde en kaskoforsikring til din scooter.

Du kan ganske gratis og uforpligtende få tilbud på en kaskoforsikring på scooter fra tre forskellige forsikringsselskaber. Udfyld blot onlineformularen her på siden og modtag dine tre helt uforpligtende tilbud i løbet af et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *