Skip to main content
hav

Ansvarsforsikring på speedbåd – Få en billig speedbådsforsikring

Sejl sikkert med en speedbådeforsikring

En speedbåd er en værdifuld investering. Derfor gør du klogt i at sikre den under en ansvarsforsikring, så du undgår omkostningstunge erstatningskrav. På Findforsikring.dk kan du uden binding indhente 3 tilbud på både ansvarsforsikring til din speedbåd og en udvidet speedbådeforsikring.

Hvad dækker en ansvarsforsikring på din speedbåd?

Forsikringen dækker i tilfælde af, at du skulle komme til at gøre skade på andre eller deres genstande, når du sejler i din speedbåd. Du er dog kun dækket ind såfremt, du ikke har opført dig uansvarligt og uagtsomt.

Vær dog også opmærksom på, at ansvarsforsikringen ikke dækker personer, som bliver skadet eksempelvis ved at blive trukket efter båden, i badering eller faldskærm. Skader, der er sket i forbindelse med transport, bliver som regel ikke dækket.

Vil du være sikker på, at du er dækket så godt ind som muligt, kan du tegne en udvidet speedbådeforsikring, der hjælper dig i de fleste tilfælde.

Hvorfor skal du ansvarsforsikres?

Som sagt garderer ansvarsforsikringen dig mod skader, du skulle komme til at pådrage andre personer og deres genstande. Især personskader kan blive en dyr fornøjelse, hvorfor forsikringen i sidste instans vil være en billig løsning for dig. 

Indhent billige tilbud og beregn pris

Findforsikring.dk vil gerne gøre op med alt for dyre forsikringer, hvorfor du her på siden får mulighed for at vælge i mellem tre forskellige tilbud.

Det kan gå hen og blive dyrt, hvis du kommer ud for et uheld og ansvarsforsikringen ikke er på plads. Kom derfor i gang – udfyld formularen med dine oplysninger, og du vil inden for 1-3 dage modtage de 3 tilbud.

Indhent 3 billige tilbud på ansvarsforsikring til din speedbåd allerede i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *