Skip to main content
trailer

Fritidstrailer og kaskoforsikring – Beregn pris og indhent tilbud

Sikker transport af din fritidstrailer? Få en billig kaskoforsikring

Gør du tit brug af din fritidstrailer? Så gør du klogt i at investere i en kaskoforsikring til din trailer. Den forsikrer dig nemlig mod en lang række skader, der kan opstå, når du er ude at køre eller ved opbevaring. Læs her om, hvad en sådan type forsikring indeholder, og hvordan du kan indhente billige tilbud.

Hvorfor skal min fritidstrailer kaskoforsikres?

En kaskoforsikring til din trailer er ikke et lovkrav, den er dog rigtig god at have, hvis uheldet skulle være ude. Forsikringen dækker en lang række skader, bl.a. ved hærværk og parkeringsskader. Da disse skader i nogle tilfælde vil løbe op i et større pengebeløb, vil du undgå selv at skulle betale med en kaskoforsikring. Denne løsning vil derfor højst sandsynligt være billigst for dig.

Hvad dækker en kaskoforsikring til fritidstrailer?

Kaskoforsikringen til trailer dækker en del forskellige typer skader. Det anbefales, at du grundigt undersøger, hvad selskaberne tilbyder, så du sikrer den bedste dækning.

Med en kaskoforsikring er din trailer dækket under transport, men også når den står stille f.eks. ved opbevaring. Alt i alt, er du sikret dækning på alle tidspunkter.

Ligesom ved alle andre forsikringer er der også undtagelser for kaskoforsikringen. Har du opført dig uansvarligt eller uagtsomt, så dækker forsikringen ikke, og du står selv til ansvar for at dække skadernes omfang.

Find det bedste tilbud

Der findes mange billige tilbud, men vær opmærksom på, at det ikke altid er det billigste, der er bedst for dig. FindForsikring.dk har udarbejdet en forsikringsformular, hvor du let kan udfylde, hvad du ønsker at få ud af din forsikring til din fritidstrailer. I løbet af 1-3 dage vil du så modtage dine tre uforpligtende tilbud.

Kom i gang allerede i dag – indhent tilbud og beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *